Berki Krisztiánnak nem esett jól az újabb herevasalás

herevasalás fájdalom Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián tú lvan a negyedik herevasalásán is, ám ez a mostani nem sült el túl jól, ugyanis a tévés fájdalomra panaszkodott.

Az Édes élet sztárja ismét kivasaltatta intim részeit, és bár már törzsvendégnek számít, most mégis egy nem várt mellékhatással kellett szembesülnie,

a fájdalommal.

Berki Krisztián az egyik kezelésen Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Berki a beavatkozás után meg is kérdezte az orvosától, hogy miért fájt ennyire, mire a doktor csak annyit mondott viccesen, hogy „Csak lelkileg fájt!”

Ennek ellenére Berki biztos abban, hogy itt nem csupán ennyiről van szó.

Berki Krisztiánnal köszönhetjük egyébként a "herevasalást", mint fogalmat. Az Édes élet sztárja ugyanis legutóbb elmagyarázta, hogy mit is jelent pontosan az, hogy „herevasalás", és azt is, hogy

ilyen szó nem létezik.

„Szeretném elmondani, hogy olyan, hogy herevasalás nem létezik, ez egy bőrfeszesítő eljárás, ami azért fontos, hogy a fekete nyolcasok ne üssék majd a térdemet később"- fogalmazott Krisztián, aki a Life.hu-nak elmondta, hogy nem veti meg az egyéb szépészeti beavatkozásokat sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.