Michael Douglas búcsúzik? Már kész a végrendelete!

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
betegség Michael Douglas színész rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész betegsége a hírek szerint újra kiújult, így minél több időt szeretne tölteni a családjával. Az elmúlt hetekben több országban is megfordultak, amelyek Douglas legnagyobb kedvencei. 

A 71 éves sztár pár hónappal ezelőtt büszkén beszélt arról, hogy végre legyőzte a gyilkos kórt. Sajnos az öröm korai volt, hiszen a betegség újra megtámadta a szervezetét. Catherine Zeta-Jones a hír hallatán teljesen kiborult, és egy hosszú utazást szervezett az egész családnak, hogy minél több időt töltsenek el együtt – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Douglas feleségével és két gyermekükkel, a 15 éves Dylannel és a 13 éves Carysszel Cancúnba utazott, ami a színész kedvenc nyaralóhelye. Állítólag már a végrendelete is kész van, és az szerepel benne, hogy a sztár hamvait a Bermudák partjainál szórják majd szét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.