betegség szexi pánikbetegség Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már a magamutogató nőket az Instagramon. Ők azok, akik lelkesen lefotózgatják azt az egy szem mogyorót is, amit az óriási fogyókúra-projekt alatt megesznek, majd elkocognak az edzőterembe, a kettő között pedig készítenek magukról egy szelfit. Nos, ilyen volt Amber Smith is, de úgy döntött, hogy felfedi az igazságot.

Egy angol nő, Amber Smith úgy döntött, hogy megmutatja a világnak: pánikbetegséggel él. Ezután pedig a megszokott csücsörítős, pózolós képek helyett olyan fotókat posztolt, amin

megmutatja az arcát egy pánikroham után.

Forrás: Facebook / Amber Smith

Elmondása szerint elege van abból, hogy 2016-ban, tájékozatlanságból, vagy rosszindulatból,

még mindig megbélyegzik a mentális betegséggel élőket.

"Évek óta szenvedek szorongástól és depressziótól, és még mindig van, hogy azt mondják nekem: Majd rendbe jössz!, Minek neked gyógyszer, csak legyél boldogabb", "Az ilyesmihez túl fiatal vagy!" - mondta felháborodva.

Legutóbbi Facebook-üzenetében őszintén reagált az efféle "tanácsokra":

"B*SSZÁTOK MEG! B*sszátok meg mind, ti szűk látókörűek, akik azt hiszitek, hogy csak azért, mert jól nézek ki, már nem is kell minden nap megküzdenem a fejemben élő szörnyekkel"

Forrás: Facebook / Amber Smith

Amber azt is hozzátette, hogy túl van már sok rosszon, támogatja a családja és a barátai, de nem mindenki ilyen szerencsés, ezért mindenkit arra kér, hogy legyen kedves, és ha problémái vannak, forduljon másokhoz segítségért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.