Prince hat és fél napig nem aludt a halála előtt

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci -
halál Prince álmatlanság fájdalomcsillapító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész állítólag annyi fájdalomcsillapítót szedett, amitől napokig nem tudott elaludni. Hozzátartozói arról számoltak be, hogy ez alatt az idő alatt folyamatosan dolgozott a sztár.

Betegségeire szedett fájdalomcsillapítói miatt több napig álmatlanság gyötörte a zenészt. Majdnem egy hétig nem aludt Prince, és ez alatt az idő alatt folyamatosan dolgozott, egészen a haláláig - számolt be Prince sógora, Maurice Phillips a Daily Mailnek.

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci

Prince egykori dílere, Doctor D is nyilatkozott a lapnak. Azt állítja, hogy az énekes súlyos drogfüggő volt. Ő maga 24 éven át szállította a zenésznek a különböző narkotikumokat, mivel azok nélkül még színpadra lépni is képtelen lett volna. A szerekből egyre nagyobb adagokat szedett be, és azért ilyen úton szerezte be az erős fájdalomcsillapítókat, mert félt az orvosoktól is.

Összeesel a kimerültségtől? - Így győzd le az allergiás fáradtságot!http://www.life.hu/drlife/20160422-tavaszi-allergia-faradtsag-kimerultseg-tehetunk-ellene-napi-doktor.htmlHa valaki allergiás, a fáradtság is könnyen „beköltözik” az egyéb tünetek mellé. Kezdetben talán csak azt veszi észre, hogy valami nem stimmel. Nem tett semmit, amitől ilyen kimerültnek kéne éreznie magát. Mit tehetünk ez ellen? Dr. Life--Az intim mosakodás titka: Ne vigyük túlzásbahttp://www.life.hu/drlife/20160425-az-intim-mosakodas-legjobb-modja.htmlNehéz eldönteni, hogy mi is a legegészségesebb módja annak, hogy tisztán tartsuk az intim területeket. Könnyen felboríthatjuk a hüvely természetese egyensúlyát, ha túlzásba visszük a higiéniát! Dr. LifeThinkstockCsont és bőr! Michael Douglas nagyon rosszul festhttp://www.life.hu/drlife/20160425-michael-douglas-nagyon-rosszul-fest-csont-es-bor-gegerakja-utan.htmlRiasztó hírek keringtek az utóbbi időben Michael Douglasről: a lapok arról cikkeztek, újra kiújult a rákja, és már csak hónapjai vannak hátra. Állítólag a végrendeletét is megírta. A róla készült legújabb fotók is azt bizonyítják, hogy a színész valószínűleg nincs jól. Dr. Life--Sarka Katát baleset értehttp://www.life.hu/drlife/20160424-sarka-katat-a-life-hu-sztarszerzojet-baleset-erte-kisfia-davidka-apolja.htmlSarka Katát, aki pár nappal ezelőtt csodálatos meglepetést szervezett kislányának, apró baleset érte. Szerencsére nem történt komoly baj. Dr. LifeOrigoDráma! Meghalt a pályán rosszul lett magyar futballista: Ezen a héten lett 28 éves!http://www.life.hu/drlife/20160424-meghalt-a-28-eves-bernath-david-futballista-a-palyan-lett-rosszul-zalaban.htmlMérkőzés közben rosszul lett a futballpályán a gyenesdiási sportkör 27 éves játékosa, akit a helyszínen újraélesztettek, a kórházban azonban nem sokkal később elhunyt - közölte a zalaifoci.hu információja alapján a Zalai Hírlap online kiadása. Dr. LifeOrigoKegyetlen mészárlás a szépség nevében - A kísérleti állatok védelmének világnapjahttp://www.life.hu/drlife/20160422-aprilis-24-a-kiserleti-allatok-vilagnapja-laboratoriumi-allatok-kinzasa.htmlÉvente több millió állatot használnak fel és ölnek meg a fejlődés nevében. Bár világviszonylatban az Európai Unió relatíve szigorúan szabályozza az orvosi és kozmetikai célú állatkísérleteket, a kísérletek száma sajnálatos módon továbbra sem csökken. Míg a világ egyes részein, például Kínában évről évre nő, addig Európában az 1980-90-es évek szintjén stagnál. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.