Állítják: szándékosan éheztették halálra a gyöngyösi kislányt

Forrás: Thinkstock -
halál szándékosság Gyöngyös szülők éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A másfél éves gyöngyösi kislány mindössze 3-3,5 kilót nyomott, amikor a rendőrök megtalálták a holttestét. Szülei ellen  emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Állítólag az anya gyűlölte gyermekeit.

A súlyosan alultáplált gyöngyösi kislány otthonában, rendezett körülmények között halt meg, mindössze 3-3,5 kilósan, ami egy újszülött súlyának felel meg. A Blikk információi szerint a 32 éves anya gyűlölte a gyermekeit.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az elhunyt kislány nővére is alultáplált volt, amikor az anyja gondoskodott róla, ám ő a bölcsődében jutott elegendő élelmiszerhez. “Az a kislány nem volt csont és bőr, de látszott rajta, hogy rendellenesen vékony. Amikor a rendőrök átadták a nagymamának, ők is látták, hogy alultáplált” - mondta a lapnak a pár egyik szomszédja. Kiderült, hogy az anya és az apa pszichés problémákkal küzdenek. Az eddigi információk szerint ebben az esetben nincs szó fényevésről, - mint az agárdi kisfiú esetében - vagy egyéb okkult hitről, a lap szerint csak nem akarták, hogy éljen a gyermekük.

Céline Dion szörnyű titkot árult el férje utolsó éjszakájárólhttp://www.life.hu/news/20160525-szornyu-titkot-arult-el-celine-dion-ferje-rene-angelil-halala-ejszakajarol.htmlCéline Dion nem csupán azért nem tudja feldolgozni férje halálát, mert a rajongásig szerette, hanem mert lelkiismeret-furdalás is gyötri, hogy nem teljesíthette a férfi utolsó kívánságát. NewsOrigoBravúr! Neszmélyi Emil feljutott a Mount Everest csúcsárahttp://www.life.hu/news/20160524-neszmelyi-emil-hegymaszo-feljutott-a-mount-everest-csucsara.htmlA hegymászó a hétvégén első magyarként északról, a hegymászók által jóval veszélyesebbnek ítélt útvonalon jutott fel a Mount Everest csúcsára - közölte az expedíció kommunikációjával foglalkozó cég hétfőn az MTI-vel. News--Két év után megtalálták a Ferihegyről eltűnt Violettáthttp://www.life.hu/news/20160524-ket-ev-utan-megtalaltak-a-ferihegyrol-eltunt-violettat.htmlA napokban előkerült a két éve eltűnt Violetta, akit Ferihegyen láttak utoljára. A lány után már az Interpol is kutatott. NewsThinkstockÖsszeesett a színpadon, és meghalt a legendás zenész, Nick Menzahttp://www.life.hu/news/20160524-nick-menza-elhunyt-a-szinpadon-lett-rosszul-gyaszol-a-zeneszvilag-tragedia.htmlA Megadeth együttes legendás dobosa fellépés közben lett rosszul. A kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni a művészen. News--Saját halálával viccelődött Erzsébet királynő http://www.life.hu/news/20160524-erzsebet-kiralyno-morbid-humor-viragkiallitason-viccelodott-a-halalaval-az-uralkodo.htmlAz uralkodó és családja is részt vett a minden évben megrendezésre kerülő éves Chelsea virágkiállításon. Erzsébet királynő egy igen morbid viccel hívta fel magára a figyelmet. News--Meghalt Bata Zivojinovic, az egyik legnagyobb jugoszláv filmsztárhttp://www.life.hu/news/20160523-elhunyt-bata-zivojinovic-az-egyik-legnagyobb-jugoszlav-filmsztar.htmlElhunyt Bata Zivojinovic, az egykori Jugoszlávia legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott színésze, a régió első mozisztárja. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.