Somló Tamás ismét kórházba került

Fotó: Hajdú D. András /Origo -
Somló Tamás Benkő zene Demjén Ferenc kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került a 68 esztendős Somló Tamás. Az LGT zenésze a szűnni nem akaró csuklása miatt szorul kezelésre, és rajongói, valamint kollégái is nagyon féltik őt.

Ahogy már többször írtunk róla, Somló Tamás állapota nagyon hullámzó. Nemrég ugyanis kiengedték a kórházból, ahová a folyamatos csuklás miatt került, de most ismét be kellett vinni.

Fotó: Hajdú D. András /Origo

A zenészért a kollégái aggódnak, Demjén Ferenc ezt nyilatkozta a Blikknek:

"Tomi nekem annyit mondott, hogy “nem vagyok úgy, ahogy szoktam lenni”, majd azt is elárulta, gyengének érzi magát, és hogy már a délutánokat is pihenéssel tölti."

De nem csak ő, Benkő László is szurkol a felépüléséért, hiszen mint fogalmazott, "Somló gyakorlatilag ki-be jár a kórházból az utóbbi időben. Különösen komolyan kell venni minden jelet annak fényében, hogy négy éve daganat fejlődött a bélrendszerében, ami után csak hosszas kezelés után lett tünetmentes."

Orvosi műhiba: Szülni ment a kórházba, de lábak nélkül ébredthttp://www.life.hu/drlife/20160530-ella-clarke-szulni-ment-a-korhazba-de-labak-nelkul-ebredt.htmlElla Clarke-nál megindult a szülés, be is vitték a kórházba, ahol közölték vele, hogy a császármetszés miatt altatásra lesz szükség, ám a nő az ébredés után egy valóságos rémálomba csöppent: mindkét lábát amputálták.Dr. Life--Sokkoló! A modell kivágatta a bordáit, hogy vékonyabb legyenhttp://www.life.hu/drlife/20160525-a-modell-kivagatta-a-bordait-hogy-vekonyabb-legyen.htmlLáttunk már sok mindent, de ilyet még nem: egy svéd nőnek, művésznevén Pixee Foxnak eltávolították három-három bordáját, így derékbősége 40 centisre csökkent. Pixiee boldog, de az új cél a 35 centi. Dr. LifeOrigo14-szer szúrták meg, majd élve felgyújtották - A kisbaba túlélte!http://www.life.hu/drlife/20160525-megkeseltek-csecsemot-majd-megprobaltak-egve-elegetni-sikertelenul.htmlCsodával határos módon megmenekült az a kisfiú, akit Thaiföldön, Khon Kaen városának eldugott szegletében egy farmer talált meg. A gyereket megpróbálták élve elégetni, előtte pedig 14 készúrást kapott. Dr. Life--Leszakadt a kötélháló a csillebérci kalandparkban - 13 gyerek megsérülthttp://www.life.hu/drlife/20160523-tizenharom-gyerek-megserult-miutan-leszakadt-a-kotelhalo-a-csilleberci-kalandparkban.htmlLeszakadt a fák közé kifeszített egyik kötélháló a Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban vasárnap délután, több gyerek megsérült. Dr. Life--Ez az, amit nem akarsz látni: Levágott mellbimbó és köldök (18+)http://www.life.hu/drlife/20160509-egy-srac-lemuttette-a-mellbimboit-es-a-koldoket-is-mert-a-tetovalast-nem-tartotta-extremnek.htmlA tetoválások és a piercingek ideje lejárt! Legalábbis Karim Boumjimar így gondolta, ezért egy kreatívabb önkifejezési módot választott: megvált köldökétől és a mellbimbóitól is, most pedig műtárgyként árusítja őket. Dr. LifeOrigoKim Cattrall orvosi segítségre szorult a súlyos szorongása miatthttp://www.life.hu/drlife/20160504-kim-cattrall-orvosi-segitsegre-szorul-a-sulyos-szorongasa-miatt.htmlKim Cattrall nemrég a BBC egyik rádióműsorában mesélte el, hogy súlyos szorongása olyannyira megkeserítette mindennapjait, hogy már aludni sem tudott. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.