Robert Downey Jr. dr. Csernus Imre rehabilitációs központ drog elvonókúra Angelina Jolie Britney Spears Drew Barrymore függőség Kiss Tibi Szabó Győző kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a közös Angelina Jolie-ban és Kiss Tibiben, Drew Barrymore-ban és Szabó Győzőben? Mindannyian megjárták a poklok poklát. Ám nem ők az egyedüliek: a Life.hu a kábítószer-ellenes világnap alkalmából összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik korábban súlyos drogfüggőséggel küzdöttek, ám végül ők kerültek ki győztesként.

Robert Downey Jr.

A világhírű színész mindössze 6 éves volt, amikor kipróbálta a marihuánát, 22 évesen pedig már súlyos drogfüggőséggel küzdött. Egy korábban adott interjújában azt mondta: a kilencvenes évek végén készült filmjeinek forgatásaira alig emlékszik, mivel legtöbbször valamilyen kábítószer hatása alatt állt. Robert Downey Jr. 2002-ben elvonóra ment, azóta pedig drogoktól mentesen éli mindennapjait.

Forrás: Northfoto
Forrás: AFP/Jon Levy

Angelina Jolie

A ma ENSZ jószolgálati nagykövetként ténykedő sztáranyuka és világhírű színésznő-rendezőnő egy évekkel ezelőtt adott interjújában nyílt meg őszintén a visszafogottnak cseppet sem nevezhető múltjáról: saját bevallása szerint „minden létező drogot kipróbált", a két évvel ezelőtt előkerült, még kábítószerező éveiben készült videójával pedig hatalmas port kavart az akkor még heroinfüggőséggel küzdő színésznő – a felvételt ide kattintva nézheted meg. Mindez azonban már a múlté: Mrs. Pitt mára maga mögött hagyta a zűrös éveket, és élete minden területén igyekszik a kiegyensúlyozottságra törekedni.

Forrás: AFP/Jim Ruymen

Britney Spears

A világhírű énekesnő a legjobb példa arra, hogyan lehet a mélyből visszakapaszkodni újra a csúcsra. Britney 2007-ben érte el a mélypontot: nem sokkal előtte veszítette el szeretett nagynénjét, Sandra Bridges Covingtont, és ekkorra ment tönkre a házassága két gyermeke apjával, Kevin Federline-nel. Az énekesnő 2007. február 16-án bevonult egy antiguai rehabilitációs központba, majd másnap kopaszra borotválta a fejét. Később több kezelésen is megjelent, ám igazán akkor látta be, hogy komoly változtatásra van szüksége, amikor elveszítette gyermekei felügyeleti jogát. A világsztár azóta tiszta, és sikerült maga mögött hagynia a zűrös éveit.

Forrás: Northfoto
Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Szabó Győző

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Kiss Tibi

Forrás: Quimby
Egyre rosszabb állapotban van Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20160527-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-allapota-tovabb-romlott-a-legfrissebb-kepek-szerint.htmlAz Oscar-díjas színésznőről készült legfrissebb képek szerint tovább fogyott, beesett arca és sápadt színe egyértelműen jelzi, hogy nincs minden rendben a hatgyerekes édesanyánál. Dr. Life--Honnan tudom, hogy pszichológushoz kell vinnem a gyerekemet?http://www.life.hu/drlife/20160613-honnan-tudom-hogy-pszichologushoz-kell-vinni-a-gyermekemet.htmlVálás, haláleset, szorongás, beilleszkedési nehézségek – a gyermek életét számos olyan trauma és probléma nehezítheti meg, amely miatt a szülő úgy érzi, szakértőt is be kell vonnia ahhoz, hogy segíteni tudjon a csemetéjén. De melyek azok a helyzetek, esetek, amikor elkerülhetetlen felkeresni a pszichológust? Erre kerestük a választ szakértőnkkel. Dr. LifeOrigoRákbetegnek hitték az anorexiás lányt, ez mentette meg a haláltólhttp://www.life.hu/drlife/20160526-kat-manzullo-anorexias-lany-eletet-egy-apolono-mentette-meg-aki-rakbetegnek-hitte.htmlKat Manzullo már mindössze 38 kilót nyomott, amikor kórházba került. A 27 éves fiatal nő az intézményben dolgozó ápolónő keresetlen szavainak köszönheti, hogy változtatott, és nem halt bele anorexiájába. Dr. LifeOrigo15 centis farokkal született egy kisfiú Kínábanhttp://www.life.hu/drlife/20160523-15-centimeter-hosszu-farokkal-szuletett-egy-kisfiu-kinaban.htmlAz immár 11 hónapos kisfiú ebben a hónapban esett át az operáción, amely során eltávolították farokszerű kinövését. Dr. LifeOrigoAz alkoholfogyasztás nem pusztítja az agysejtekethttp://www.life.hu/drlife/20160510-az-alkoholfogyasztas-nem-pusztitja-az-agysejteket.htmlA hiedelemmel ellentétben az alkoholfogyasztás nem befolyásolja az agysejtek számát, mivel nem tudunk akkora mennyiséget meginni belőle, hogy ezt a hatását kifejtse. Ennek ellenére nem árt óvatosnak lenni. Dr. LifeThinkstockNyolcgyerekes, masztektómián átesett anyuka szerepel Beyoncé legújabb videójábanhttp://www.life.hu/drlife/20160503-paulette-leaphart-nyolcgyerekes-mellrakot-tulelo-edesanya-szerepel-beyonce-videojaban.htmlAmióta Paulette Lephard feltűnt Beyoncé legújabb albumának videóján, az egész világot izgalomban tartja, ki az a félmeztelen nő, akinek szörnyű betegségére mindössze egy-egy sebhely emlékeztet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.