Brutális! Szexuális segédeszközzel erőszakolhatták meg a kétéves kislányt

Forrás: Dreamstime -
szex erőszak kislány brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint valamilyen eszközzel erőszakolhatták meg azt a kétéves kislányt, akit az eset után egy egész éjszaka műtöttek az orvosok.

A Blikk értesülései szerint a gyerek sérülései és egyéb körülmények arra utalnak, hogy a csöppséget valamilyen eszközzel becstelenítették meg. Úgy tudni, egyelőre senki nem ismerte el a bűncselekményt.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Mint ismeretes, a kislányt a szexuális erőszak után valaki be akarta adni a terézvárosi gyermekotthonba. Egy nő azzal ment be a hivatalba, hogy lemondana a gyerekről, mivel nem tudja ellátni. Állítólag az ottani nevelők vették észre a kicsin a sérüléseket, amikor megvizsgálták.

Ők értesítették a mentőket is, akik kórházba szállították a pici lányt.

Úgy tudni, a gyerek édesanyja a kerületben lakott a kicsivel, s nem a kétéves kislány az egyetlen gyermeke. A megerőszakolt kicsi nagyobbik testvérét már elvette tőle a gyámhivatal, vélhe­tően ezért vitte be a megerőszakolt csöppséget is a hatósághoz. Szinte biztos, hogy a pici lányt sem kaphatja vissza az anya, ha netalán meggondolja magát.

A hírek szerint a kétéves kislány már jobban van, talán maradan­dó testi károsodása sem lesz, bár a szakemberek szerint még ilyen pici korban is súlyos lelki sérülést okoz egy szexuális erőszak, de ennek utóhatásai csak később derülnek majd ki.

A rendőröknek most nem­csak azt kell kideríteniük, a családi és az ismerősi körben ki bántalmazta a gyerekeket,

hanem azt is, hogy milyen eszközzel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.