Damu Rolanddal újabb tragédia történt: felesége elvetélt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland terhesség vetélés Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába lett édesanya Damu Edina, nem képes lemondani az alkoholról. Alig egy hónappal ezelőtt újra kórházba került, ám az ott hallott információktól nemcsak neki, de a családjának is leesett az álla. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Damu Rolandnak és párjának első gyermeke áprilisban látta meg a napvilágot. A kislányt a János Kórházban császármetszéssel segítették világra, a kismamánál meg kellett indítani a szülést. A babát és mamát Damu Roland rendszeresen látogatja, bár a hírek szerint a pár már régen különvált. Most újabb sokkoló információ látott napvilágot – írja a Story Magazin.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Rettenetes egyedül az érdi házban. Megint inni kezdtem, és egyszer elhívtam Rolandot vigaszért. Odafigyelésre, törődésre, ölelésre vágytam, pedig tisztában vagyunk vele, hogy alkalmatlanok vagyunk a közös életre, de akkor megint együtt voltunk, mintha nem lenne semmi gond - mondta Edina, aki egy hónappal később egy terhességi leletet kapott kézhez. A nő alig hitt a szemének, amikor elolvasta a papírt. Bevittek a kórházba, ahol megkaptam a leletet, de az összes vizsgálatot nem vártam végig, hazamentem. Otthon láttam meg: "Közepesen fejlett gravida". Minden nő tudja, hogy mit jelent ez" – nyilatkozta az édesanya, aki most próbálja feldolgozni a vele történt szörnyűségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.