Miló Viktória depresszió kutya boksz csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig küzdött azzal az űrrel Milkó Viki, amit a profi ökölvívó-pályafutásának abbahagyása után érzett. Hosszú ideig kereste azt az elfoglaltságot, ami megszünteti hiányérzetét, végül kutyák között találta meg újra a boldogságot.

Nagyon nagy űr maradt Miló Viki életében, miután abbahagyta profi sportolói karrierjét. Nehezen találta meg azt, ami be tudja tölteni ezt a hiányérzetet, de végül olyan dologra talált, ami hosszútávon tölti el őt boldogsággal.

Forrás: MTI

"Sehol sem találtam a helyem, ráadásul borzasztóan magányos lettem közben. Hiába próbáltam a munkába temetkezni ugyanakkora fanatizmussal, mint előtte a bokszba, mégis üresnek éreztem az életemet. Régóta szerettem volna kutyát, de az aktív sportolás miatt nem tudtam volna vele eleget foglalkozni.

Egyik reggel aztán úgy ébredtem, hogy eljött a nap, veszek egyet" - mondta Miló Viki, akinek a csivavára esett a választása. "Elkezdtem velük a versenyzést, ami visszahozta számomra ugyanazt az érzést, adrenalint, stresszt, amit annak idején bokszolóként átéltem. Amikor a kutyám nyer, az még jobb érzés, mint amikor én győztem" - mesélte a Blikknek az egykori sportoló, aki élete során már egy daganatos betegséggel is megküzdött.

Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.