Drámai leépülés: Csontsoványra fogyott Damu Roland felesége, Edina

Forrás: TV2 -
Damu Roland fogyás Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Edina szörnyű állapotban van. A magánéleti és egészségügyi problémáit le sem tagadhatja, hiszen csontsoványra fogyott, torz tükörképe lett pár évvel ezelőtti önmagának.

A börtönviselt színész, Damu Roland felesége néhány napja megdöbbentő vallomást tett, amely szerint a korábbi hírekkel ellentétben nem is volt várandós. Alhasi panaszokkal fordult orvoshoz, ekkor megállapították, hogy terhes, majd később kiderült, téves volt a diagnózis. Edina fájdalmai azonban nem enyhültek, pokoli kínjai miatt állandóan fájdalomcsillapítókat kell szednie. Tán a gyógyszereknek köszönhető vagy alkoholproblémáinak, de Edina nagyon lefogyott - találgat a Blikk.

Damu Edina Forrás: TV2

A lap szerint jól látható, egyetlen fölösleges kiló sincs rajta, még ruhán keresztül is szembetűnő, hogy a bordái kiállnak, karja pedig olyan vékony, mint egy gyermeké. Legalább tíz kilóval kevesebb, mint amennyi egészséges lenne, bár állítja, nem sanyargatja magát, konditerembe jár, hogy elérje az általa áhított testalkatot – ő ugyanis így tetszik magának.

"Sokan mondják, hogy vékony vagyok, de inkább visszanyertem a szülés előtti alakomat. 170 centiméter magas vagyok és 50 kilogramm, szerintem ez ideális. Járok konditerembe, hasazni szoktam, hogy szép feszes legyen. Összességé­ben jól vagyok, csak nehezen bírom ezt a meleget - magyarázta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.