Betegsége miatt csak orvosi engedéllyel léphet színpadra Balázs Fecó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színpad betegség szívműtét Balázs Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szívét nem egyszer műtötték meg az utóbbi időben, emiatt mondta le szeptemberig a fellépéseit is. Balázs Fecó azonban nem akar pihenni, hiába járt már pórul a túlvállalás miatt, augusztusban színpadra szeretne állni.

Először márciusban műtötték meg az énekest szívritmuszavar miatt, de nem pihent sokáig. Két hét múlva már repülőn ült, hiszen várta egy amerikai turné. A megerőltetés azonban nem tett jót Balázs Fecónak. Hazaérkezése után újra műtőasztalra került.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Májusban végeztek el rajta egy újabb beavatkozást koszorúér-meszesedése miatt, így a Kossuth-díjas énekesnek be kell látnia, hogy pihenésre van szüksége a gyógyuláshoz. Ezért parancsoltak rá az orvosai, hogy szeptemberig ne koncertezzen, de Fecó augusztusban már szeretne színpadra állni.

"Lassú folyamat a gyógyulás. Muszáj pihennem, kötelező. Rá kellett jönnöm, hogy a szervezetnek tényleg regenerálódnia kell, az pedig idő.

Ki kell várnom, és nem szabad túlterhelnem. Szeptemberig tart a kényszerpihenő, de augusztusban lesz a harmincéves jubileumi Sitkei Rockfesztivál Vas megyében, ahova mindenképpen szeretnék már elmenni. Fontos ez az esemény, elviekben fellépő vagyok. Szeretnék is már színpadra állni. Azt viszont még nem tudom, hogy az orvosom engedélyezni fogja-e. Legrosszabb esetben a közönség soraiban fogok állni. Erre csak kapok majd engedélyt!" - mondta Balázs Fecó a Borsnak.

Nincs fertőzés, sérülés azonban igen: erre figyelj oda, ha intim szőrtelenítésre adod a fejedhttp://www.life.hu/drlife/20160711-az-intim-szortelenites-egeszsegugyi-hatasai.htmlA nyár hivatalosan is itt van, ezzel együtt pedig elérkezett a strandolások, a tengerparti nyaralások, a bikini és a tökéletesen szőrtelen testtájak ideje. De vajon mennyire biztonságos eltávolítani a nem kívánt szőrszálaidat az intim testrészeidről? Milyen károkat okozhatsz magadnak a gyantázással vagy a borotválással? Cikkünkből minden kiderül. Dr. Life--A nagybeteg Gálvölgyi hamarosan visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/drlife/20160712-a-beteg-galvolgyi-janos-hamarosan-visszater-a-szinpadra.htmlMásfél hete került kórházba Gálvölgyi János, a színész veseproblémákkal küzd. Emiatt nem tudott ott lenni lánya esküvőjén, és több előadása is elmaradt, de több már nem fog. A színművész vissza akar térni a színpadra. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoVérrel üzent a dallasi rendőrgyilkos: egyelőre nem tudni, mit jelenthethttp://www.life.hu/news/20160712-verrel-irt-titkos-jelet-hagyott-hatra-a-dallasi-rendorgyilkos.htmlVérrel írt üzenetet hagyott hátra halála előtt az a fegyveres, aki múlt héten öt rendőrrel végzett az Egyesült Államokbeli Dallasban. News--Meglépett a páciensek pénzével a magyar horrorfogorvos http://www.life.hu/drlife/20160711-horrorfogorvos-meglepett-a-magyar-szakember-a-paciensek-penzevel-dobbenet.htmlKárosultak és ügyvédeik sokasága keresi azt a magyar férfit, aki egy illegális rendelőt működtetett Írországban. A hírek szerint többmilliós kárt okozott a pácienseinek. Dr. Life--Miló Viki elárulta: így gyógyult ki depressziójábólhttp://www.life.hu/drlife/20160711-milo-viktoria-profi-bokszoloi-karrierje-utan-depresszios-lett-a-kutyak-toltik-be-az-urt-az-elteben.htmlSokáig küzdött azzal az űrrel Milkó Viki, amit a profi ökölvívó-pályafutásának abbahagyása után érzett. Hosszú ideig kereste azt az elfoglaltságot, ami megszünteti hiányérzetét, végül kutyák között találta meg újra a boldogságot. Dr. LifeOrigoTestvére életéért aggódik Fodor Zsóka: súlyos betegségben szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20160711-testvere-eleteert-aggodik-fodor-zsoka-sulyos-betegsegben-szenved-a-batyja.htmlNincs a világon más rokona Fodor Zsókának, de természetesen nemcsak emiatt aggódik nagyon testvére életéért. Súlyos betegségben szenved a színésző bátyja, ráadásul 13 ezer kilométerre vannak egymástól. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.