Íme, 3 dolog, amivel a kutyák jobbá teszik a párkapcsolatot

Forrás: Thinkstock -
kutya párkapcsolat kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb kutatás szerint a kutyák javítják az ember életminőségét,  csökkentik a stresszt, sőt, állítólag komoly betegségeket is képesek kiszimatolni.

A Psychology Today szerint a kutya másképp is segíthet rajtunk: az emberi kapcsolatainkat, párkapcsolatainkat is javítja.

A kutya szépít

A kutyatulajdonosokat ugyanis vonzónak találják az emberek, legalábbi a Match nevezetű társkereső oldal 1210 részvevője szerint, mivel a nők többek között így mérik fel, lehet-e hosszú távon számítani az illetőre.

Forrás: Thinkstock

A kutyák kedvesebbé tesznek

A tanulmányok szerint a kutyák arra ösztönzik az embereket, hogy kapcsolatba kerüljenek másokkal, és hozzájuk is pozitívabban álljanak.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Jobbá teszi a párkapcsolatot

A háziállattal rendelkező párok általában boldogabbak, sőt, a stressz-szintjük is alacsonyabb a konfliktushelyzeteknél, legalábbi 100 pár szerint, mivel a vizsgálat során kiderült, hogy az állattartóknak átlagban alacsonyabb a vérnyomásuk.

A meztelen igazság: lenyűgöző fotókon szerepelnek a sportolók (18+)http://www.life.hu/intim/20160713-lenyugozo-fotokon-szerepelnek-a-sportolok.htmlEgy csodálatos fotósorozat látott napvilágot az ESPN magazin hasábjain: a sportolók megszabadultak ruháiktól, hogy tökéletesen kidolgozott testükkel elkápzártassák az olvasókat. Intim--A feleség a férje nélkül ment nászútra - A lány mókás fotókkal tért hazahttp://www.life.hu/intim/20160712-a-feleseg-a-ferje-nelkul-ment-naszutra-ahol-mokas-fotokat-keszitett.htmlMit teszel, ha a nászút előtt kiderül, hogy a férjed nem tud elkísérni a romantikus utazásra? A legtöbben először kiborulnának, majd rávágnák, hogy bizony akkor én sem megyek, ám történetünk főszereplője a vakáció mellett döntött. IntimOrigoA klitorisz alá fecskendezett vér a tuti orgazmus titka (18+)http://www.life.hu/intim/20160711-noi-kisokos-igy-kenyeztesd-a-csiklot-a-tuti-orgazmusert.htmlA garantált orgazmus elérésével kecsegtet egy új eljárás, ami elsőre inkább bizarrnak tűnik, mintsem ígéretesnek. IntimOrigoOszd meg a házimunkát, és uralkodj az ágyban! - Íme, a tuti recept!http://www.life.hu/intim/20160630-kevesebb-hazimunka-tobb-szex-egy-tanulmany-a-hazimunka-felosztasa-jo-hatassal-van-a-nemi-eletre.htmlJó, ha a férfiak tudják: több szexre számíthatnak, ha nem csak az egyik fél végzi a házimunka és a bevásárlás nagy részét. Márpedig egy tanulmány szerint még mindig a nők felelnek leginkább a házimunkáért. Intim--Szex a menstruáció alatt? Ezekre figyelj! (18+)http://www.life.hu/intim/20160630-szex-a-menstruacio-alatt-erre-erdemes-figyelni.htmlSokan elképzelni sem tudják, hogy a szex menstruáció alatt számtalan örömöt nyújthat a nőnek. Pedig a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a nehéz napokon sem érdemes mellőzni az érzéki örömöket, de van egy pár dolog, amelyekre mindenképpen ajánlatos figyelni. Lássuk csak! IntimThinkstockAz alkalmi szex csakis bűntudattal járhat, vagy pozitív hatásai is vannak? (+18)http://www.life.hu/intim/20160627-az-alkalmi-szex-csakis-buntudattal-jarhat-vagy-megsem.htmlLehet, hogy éppen te, vagy egy ismerősöd csöppent bele egy egyéjszakás kalandba, mégis ezt a legtöbben tabuként kezelik, vagy éppen szemlesütve beszélnek róla. Nos, ez a cikk most nem nekik szól, mivel egy újabb kutatás szerint az alkalmi szexnek pozitív hatásai is lehetnek, legalábbis azok számára, akik élvezik. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.