Balaton Sound: megszólalt az egyik fellépő öltözőjében talált lány

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Balaton Sound gina drog fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az öltözőben talált lányok már jobban vannak, és nagyon bántja őket, hogy többen is azt hiszik, hogy könnyűvérű kis cafkák. Az egyikük megszólalt az üggyel kapcsolatban.  

Mint arról beszámoltunk, két ájult lányt találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében, de sajtóértesülések szerint összesen hat fiatal tartott a DJ-párossal a koncert után. A zenekar a nyilatkozatában azt írta, nincs közük az eszméletlen bulizókhoz. A fiatalok ismerősei szerint a barátaik egy ismeretlen eredetű ital után lettek rosszul. A pórul járt lányok maguk sem értik,

miért hörpintették fel az üveg tartalmát.

DVBBS-buli a Balaton Soundon Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Borsnak sikerült beszélnie az egyik lány ismerősével, akitől megtudták, hogy nem szexelni mentek az öltözőbe, jóhiszeműek voltak – és persze buták.

Mint azt megírtuk, a DVBBS a szombati fellépése végén kiválasztott hat lányt a közönség soraiból, akiket előbb a színpadra, később az öltözőbe engedtek, legalábbis ezt mesélte az egyik lány ismerőse.

„Mindenki tudja, hogy vannak rajongólányok, akik azért mennek be az öltözőbe, hogy lefeküdjenek a sztárokkal, de ők nem ilyenek, nagyon jól is­me­rem őket. Ezek a lányok autogramot akartak, és közös fotót, tök jó bulinak tűnt számukra az egész. Többen voltak bent egyszerre, eszükbe sem jutott, hogy bajuk lehet. Azt mondták, hogy a zenészek kedvesek voltak velük végig – de aztán ittak valamit, és jött a képszakadás...” – mesélte az ismerős.

DVBBS Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A lányok szégyellik a történetet, és annyiban tartják hi­básnak magukat, hogy bár száz­szor hallották már, mire kell oda­figyelni egy bulin, hogy ne essen bajuk, mégis önként és da­lolva belesétáltak a csapdába.

„Kihasználtak és átvertek, csapdába csaltak minket, nem találunk szavakat és magyarázatot a történtekre. Felejteni szeretnénk, tanultunk a hibánkból.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.