Döbbenet! Kristen Stewart nemváltó műtétre készül, a rajongók kiakadtak

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
műtét színésznő Kristen Stewart nemváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat filmek egykori sztárja a hírek szerint döbbenetes lépésre készül. Bár a színésznő még nagyon fiatal, mégis képes lenne kés alá feküdni. 

A 26 éves Kristen Stewart az utóbbi hónapokban többször is a címlapokra került, méghozzá a viharos leszbikus kalandjaival. Robert Pattinson exének az elmúlt időszakban két csajjal volt viszonya: egy francia énekesnővel, SoKoval, majd Katy Perry asszisztensével, Alicia Cargilevel. Kristen édesanyja most egy interjúban beszélt arról, hogy lánya készen áll rá, hogy nemet váltson, egyértelműen utalva ezzel a radikális operációra.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A hír szinte sokkolta a rajongókat, akik azonnal levelek tömkelegével lepték el a sztár hivatalos fiókjait. A Gossip Cop szerint viszont csak egy gonosz nyelvi csavarról van szó, hiszen az édesanya csak arra gondolt, hogy lánya végzett a férfiakkal és csak nőkkel hajlandó randizni.

A történelem legpusztítóbb betegségei: a kolerahttp://www.life.hu/drlife/20160718-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-kolera.htmlNyolc világméretű járványt és több millió áldozat – ilyen számokkal söpört végig az elmúlt évszázadokon minden idők egyik legtöbb emberéletét követelő betegsége, az epekórság, azaz a kolera. Az elképesztő pusztítást végzett betegségnek hatalmas szerepe volt a megfelelő tisztaságú és karban tartott városi szennyvízcsatorna kiépítésében. Dr. Life--Brutálisan csúnya Kucsera Gábor bokája, a sztár ijesztő fotót osztott meg http://www.life.hu/drlife/20160719-kucsera-gabor-bokaja-durvan-feldagadt-igy-nez-ki-most-az-egykori-sportolo-laba.htmlA sportoló lába a jelek szerint nem sokat javult az utóbbi napokban. A sztár egy kissé bizarr képet osztott meg a jelenlegi állapotáról. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: így ismerd fel, ha energiavámpír a barátodhttp://www.life.hu/drlife/20160714-energiavampir-a-baratod-a-pszichologus-pasi-szemszogebol.htmlEnergiavámpír – gyakran hallani ezt a kifejezést, amelyet gyűjtőfogalomként emberekre és viselkedésre szokás mondani. De kik is ők, és mit árthatnak nekünk? A Pszichológus Pasi megmondja. Dr. Life--Az életmód fontosabb, mint a genetika? Így gazdálkodj a szülői örökségeddelhttp://www.life.hu/drlife/20160714-az-egeszseg-megorzesenek-szempontjabol-fontosabb-az-eletmod-mint-a-genetika.htmlA The U.S. Centers for Disease Control meghatározása szerint egészségünket 43%-ban határozza meg életmódunk, 19%-ban környezetünk, 27%-ban öröklött tulajdonságaink, és csupán a fennmaradó 11% az egészségügyi viszonyok függvénye. A szülői örökség tehát adott, ám hogyan tudunk jól gazdálkodni vele? Dr. Life--Találj rá a belső harmóniára! Tippek és tanácsok, amelyekkel közelebb kerülhetsz önmagadhozhttp://www.life.hu/drlife/20160711-talalj-ra-a-belso-harmoniara-es-bekere-tippekkel-es-tanacsokkal.htmlEgy egész életen át tartó tanulás, hogy megismerjük és elfogadjuk önmagunkat. Mindez elkerülhetetlen ahhoz, hogy békében legyünk saját magunkkal és a minket körülvevő világgal. Úgy érzed, hiányzik valami az életedből? Változtatnál, de nem tudod, hol kezdd? Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amelyek segíthetnek abban, hogy rálelj a belső békédre, és harmóniába kerülj önmagaddal. Dr. LifeOrigoA Pszichológus Pasi: így ismerd fel, ha energiavámpír a barátodhttp://www.life.hu/drlife/20160714-energiavampir-a-baratod-a-pszichologus-pasi-szemszogebol.htmlEnergiavámpír – gyakran hallani ezt a kifejezést, amelyet gyűjtőfogalomként emberekre és viselkedésre szokás mondani. De kik is ők, és mit árthatnak nekünk? A Pszichológus Pasi megmondja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.