Galambos Lajos fogyás Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok mindenen ment keresztül az elmúlt hónapokban Lajcsi. Megjárta a börtönt, legutóbb pedig azt állították róla, hogy megvert néhány gyereket, akik bemásztak a birtokára. A mulatóst nagyon megviselték a megpróbáltatások, elég rossz bőrben van.

Nagyon lefogyott Lagzi Lajcsi, nyomot hagytak rajta az elmúlt hónapok megpróbáltatásai. Meghurcolták a családját, ahogy őt magát is. Az előzetes letartóztatás után hiába szabadult, további gondok vártak rá. Meggyanúsították gyerekveréssel, halálos fenyegetéseket kapott, ami miatt testőrök védték a családját.

Nem is csoda, hogy a mulatós sztárt megviselte az elmúlt időszak, és ez meg is látszik rajta. Péter Srámek énekes oldalán pózolt a hétvégén. Lajcsi a fotón eléggé meggyötörtnek tűnik, ráadásul szemmel láthatóan sokat is fogyott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.