Shannen Doherty igazi hős: így bulizott a kemoterápia előtt

betegség fotó Shannen Doherty rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem hagyja, hogy a betegsége teljesen megváltoztassa az életét. A rák ellenére is örömmel veszt részt különböző nyilvános eseményeken. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Shannennek minden támogatásra szüksége van, ugyanis úgy hírlik, hogy rosszabbodott az állapota. A színésznőnél 2015 februárjában diagnosztizáltak mellrákot. A haja nagyon megritkult a kemoterápia miatt, így pár héttel ezelőtt leborotválta tincseit. Hiába azonban a betegség, a sztár a jelek szerint kitart.

A 45 éves sztár a minap például vacsorázni ment egy barátnőjével Los Angeles egyik menő éttermébe, majd együtt meglátogattak egy szórakozóhelyet. Ez azért is volt fontos este Doherty életében, mert másnap újabb kemoterápiás kezelést kapott.

A történelem legpusztítóbb betegségei: a sárgalázhttp://www.life.hu/drlife/20160822-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-sargalaz.htmlNéhány nappal ezelőtt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nagyszabású sárgaláz elleni kampányt indított Kongóban, ám a Save The Children nevű nemzetközi segélyszervezet szerint ennek ellenére is fennáll a veszélye annak, hogy világméretűvé váljon az eddig csak Közép-Afrikában pusztító sárgalázjárvány. Nem ez lenne az első alkalom, hogy a betegség veszélyeztetné az emberiséget: íme, minden, amit a sárgalázról tudnod érdemes. Dr. LifeOrigoKirály Linda súlyos fertőzéssel került kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20160824-kiraly-linda-sulyos-betegseggel-kuzd-es-korhazba-kerult.htmlAz énekesnőt súlyos betegség miatt vitték kórházba a hétvégén, sőt, fennállt a veszélye, hogy tünetei miatt életmentő gégemetszésre is szükség lesz. Erre szerencsére nem került sor, de Lindát továbbra is megfigyelés alatt tartják. Dr. LifeFotó: Marton Szilvia - OrigoMeddőség az élsportban: kihalhatnak a sportolói dinasztiák?http://www.life.hu/drlife/20160822-meddoseg-az-elsportban-ugy-tunik-kihalhatnak-a-sportoloi-dinasztiak.htmlA gyermeket vállalók között minden ötödik pár hosszas küzdelmet folytat a kívánt babáért, közülük kiemelten veszélyeztetettnek számítanak az élsportolók. Dr. LifeThinkstockEzekben az üzletekben kaphatók a legegészségtelenebb ételekhttp://www.life.hu/drlife/20160820-ezekben-az-uzletekben-kaphatok-a-legegeszsegtelenebb-etelek-vegyesbolt-aruhazak.htmlA legújabb kutatás szerint az amerikaiak az elfogyasztott egészségtelen élelmiszerek nagy részét a vegyesboltokban és áruházakban szerzik be. Dr. LifeThinkstockHa csak egy ok kell, hogy fényképezz a nyaralásod alatt, akkor ez legyen azhttp://www.life.hu/drlife/20160815-a-fenykepezes-nyaralas-alatt-segit-meg-jobban-atelni-az-elmenyt-a-tudomany-szerint.htmlFotózás közben koncentrálódik a figyelem, mindez pedig hozzásegít ahhoz, hogy még jobban át tudd élni a pillanatot. Egy nemrég megjelent tanulmány szerint ráadásul a fényképezés még „élvezetesebbé” teszi azt, amivel épp foglalkozol. Dr. Life--Jót tesz az olimpikonoknak a köpölyözés?http://www.life.hu/drlife/20160815-a-kopolyozes-hatasa-az-olimpikonokra.htmlTöbb riói olimpikon, kiváltképp az amerikai úszók és tornászok testén láthatók feltűnő piros körök, amiket nem más, mint az alternatív terápia, a köpölyözés okoz. Tudományosan bizonyított előnyökkel ugyan nem jár, de számos sportoló esetében a győzelem amúgy is inkább fejben, mint testben dől el. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.