Járni és beszélni is újratanult az egykori Barátok köztös

Forrás: TV2 -
Halász Gábor agyvérzés Mokka stroke Hoffer Misi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus elején kapott stroke-ot a Barátok közt egykori szereplője, aki Hoffer Misit alakította a sorozatban. Borzalmas élményeiről most élőben is mesélt a Mokkában.

Végig magánál volt, de nem tudott senkitől sem segítséget kérni Halász Gábor, amikor egy rendezvényen agyvérzést kapott. Összeesett, és mindenki azt hitte róla, hogy részeg. vagy drogos. Teljes pánikba esett, de egy hang sem jött ki a torkán.

Forrás: TV2

"Be sem mentünk még a rendezvény területére akkor, az a szerencsém, hogy baráti társasággal voltam, és az ott posztoló mentőautóba kötöttem ki. Egy másik mentőautót hívtak, akkor már nem tudtam beszélni, ezért is nagyon veszélyes ez.

Azért is beszélek erről, hogy ne higgyék az emberek, hogy valaki szórakozásból fekszik a földön és csorog a nyála"

- mondta Halász Gábor a Mokkában. Kész csoda, hogy három héttel az eset után már beszél, és lényegében a saját lábán ment be a stúdióba. Semmi előjele nem volt a betegségnek. Nem dohányzik, sportol, nem fogyaszt rendszeresen alkoholt. Az orovsok sem tudják, hogy alakulhatott ki nála az agyvérzés.

"Gyakorlatilag örülök, hogy élek"

- tette hozzá az egykori sorozatsztár, aki köszönetet mondott a kórháznak is, ahol mindent megtettek érte. Minden nap gyógytornára jár, megtanult újra beszélni, és járni. Saját bevallása szerint óriási lecke ez számára.

"Ez valami brutális pofon. Igazából nem tudom, hogy megérdemeltem-e"

- mondta Halász Gábor, aki bevallotta, egyszer neki is eszébe jutott a műtét közben, hogy feladja. "Egyszer nekem eszembe jutott közben, ha ennyi volt, akkor el kell engedni. Bennem nem volt pánik, amikor fölöttem az orvosok azon vitatkoztak, hogy mit tegyenek, és hogy próbáljanak nem elveszteni".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.