"A héten fel se ismert. Még most is zavart" - Balesetet szenvedett Kefir édesanyja

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
édesanya Kefir TV2 Sztárban sztár baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia érte a Sztárban Sztár énekesét, Kefirt. Koncentrálni is alig tudott a műsorok alatt, ugyanis édesanyja súlyos balesetet szenvedett. 

A V-Tech egykori frontembere elárulta, édesanyja egy baleset következtében súlyosan megsérült és csak imádkozni tudnak a teljes felépüléséért.

Hónapokig tartó rehabilitáció vár rá.

"Leesett a könyvtár lépcsőjéről, tizenöt métert zuhant, és betört a koponyája. Ez pont az első adás előtti kedden történt, azon a héten fel se ismert szegény. Még most is zavart. Amikor elkezd mesélni valamit, nem fejezi be a mondandóját. Ő magában elmondja, de kifelé nem."- mesélte az énekes a Blikknek.

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

Az orvosok sem tudnak semmi bíztatót mondani.

"Kedden volt egy CT-vizsgálat, ami azt mutatta, hogy elkezdett felszívódni a vér, és ez azt jelenti, hogy nincs szükség operációra, de ettől még nagyon aggódunk érte. Vannak jobb és rosszabb napok, amikor az édesanyám egyáltalán nincs képben. Türelmesnek kell lennünk - magyarázta Kefir. Az énekes és családja száz százalékig segíti a családanya gyógyulását, bár tudják, hogy ez a folyamat akár évekig is eltarthat.

Hugh Jackmant ostromolják a nők, ő mégis 60 éves szerelmével boldog http://www.life.hu/sztarok/20160922-hugh-jackman-es-60-eves-nagymama-kinezetu-szerelme-deborra-lee-furness-boldog-a-szineszt-hiaba.htmlTagadhatatlanul sármos Hugh Jackman, ráadásul a karrierje is egyre inkább felfelé ível. Rengeteg nő hever a lábai előtt, ő azonban látszólag továbbra is 13 évvel idősebb szerelmével érzi a legjobban magát.TV + Sztárok--Botrány a Nyerő Párosban! Kabát Péter szerint képmutató és gerinctelen Peller Anna!http://www.life.hu/sztarok/20160922-peller-anna-kiborult-kabat-pesti-levelen-amiben-gerinctelennek-nevezte-a-szinesznot.htmlA Nyerő Páros című műsorból legutóbb Kabát Peti és Róka Adrienn búcsúzott. Egy levelet hagytak csak hátra, amiben a focista durván kiosztotta a sztárvilla szőke színésznőjét! TV + Sztárok--Muri Enikőnek semmire nincs ideje: "Nem foglalkozom a pasizással"http://www.life.hu/sztarok/20160922-muri-enikonek-semmire-nincs-ideje-nem-fer-bele-pasi-az-eletebe.htmlNagyon elfoglalt mostanában Muri Enikő. A színésznőnek szó szerint semmire nincs ideje. Szalad a lakás, ő pedig egyik próbáról a másikra, miközben sem a főzésre sem a férfiakra nem tud időt szakítani. TV + Sztárok--Na ne! Brad és Angelina viaszszobra is különválthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-brad-pitt-es-angelina-jolie-viaszszobra-a-madame-tussauds-panoptikumban-kulonvalt.htmlA sztárpár válásának híre a londoni Madame Tussauds panoptikumba is eljutott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.