Kefir számára véget ért a Sztárban sztár

Forrás: TV2 -
TV2 Sztárban sztár kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Sztárban sztár második élő adása, megvan a következő kieső.

A mai adásban sem kíméltük rekeszizmainkat. Már a kezdés is erős volt, ami a sztárzsűri csipkelődésével indult, Bereczki még azt is megjegyezte, hogy alig várja, hogy Liptainál élő adásban induljon meg a szülés.

Majd következtek a versenyzők, akik ismét világsztárok bőrébe bújtak. A ma este legviccesebb produkciója címét Homonnay Zsolt Mc Hammer U Can't Touch This című számával nyerte el. Voltak jó és kevésbé jó produkciók az este folyamán, egy játékostól pedig ezúttal is búcsúzni kellett. A zsűri ma este nem volt túl engedékeny, nem pontozták túl a produkciókat. A nézők viszont több sztárt is megmentettek a kieséstől.

A ma esti adás kiesője tehát Kefir. Nézd meg a vele készített interjút.

Ajaj! Liptai Claudia nem akarja látni Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nem-akarja-latni-radics-gigit-elo-adasban-mondta-el-velemenyet-a-szineszno.htmlA Sztárban sztár című műsorban a zsűri nem csak egymást nem kíméli, hanem a játékosokat sem. Clau például radics Giginek szólt be.TV + SztárokOrigoBereczki számít rá, hogy Liptainál élő adásban indul meg a szüléshttp://www.life.hu/sztarok/20160918-a-sztarban-sztar-zsurije-egymast-csipkedi-az-elo-adasban-mi-tortent-veluk.htmlA mai Sztárban sztár még el sem kezdőtött, a zsűri máris egymás torkának ugrott. TV + SztárokOrigoÓriásira nőtt a várandós Liptai Claudia pocakja - Friss fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nehany-het-mulva-varja-kisbabajat-addig-pedig-a-sztarban-sztarban-zsurizik.htmlHamarosan elkezdődik a Sztárban sztár második élő adása. Ahogy a játékosok, úgy a zsűri is készen áll a kezdésre. Liptai Claudia fotójától most is tátva maradt a szánk. TV + SztárokOrigo"Nem nézem meg a farkadat!" - Így próbálkozik a görcsösen flörtölő VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-soma-peniszet-ajanlgatja-evelinnek-de-a-lany-nem-kivancsi-ra.htmlSoma a beköltözés elején még nagyon odavolt a gyengébbik nem tagjaiért. Szinte már görcsösen flörtölt minden útjába kerülő villalánnyal. Azt hittük ez az imidzs része, ami idővel elkopott, hiszen hosszú ideje szürke egérként létezik a luxusbörtönben. Most viszont újra bedobta magát, vagyis bedobta volna... TV + SztárokOrigoKirály Peti "Kopjál le rólam!"http://www.life.hu/sztarok/20160915-kiraly-peti-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-beszolt-kabat-felesegenek-amiert-az-nem-hagyta-beken.htmlA Nyerő Párosban újabb összecsapás szem- és fültanúi lehettünk a csütörtöki adásban. Király Petinél ezúttal végleg elszakadt a cérna... TV + SztárokOrigoAurélio: "Ott a helikopter! A másik csak csattogtatás!"http://www.life.hu/sztarok/20160915-aurelio-sirva-fakadt-mikozben-magat-nezte-helikopterezes-kozben.htmlAurélio, a Való Világ 6. szériájának győztese, aki jelenleg a BeleValó Világ műsorvezetője elérzékenyült, amikor meglátta önmagát helikopterezés közben... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.