Ők sem tökéletesek! Sztárok, akik valamilyen csúf bőrbetegségben szenvednek

Forrás: Northfoto -
bőrbetegség Seal Renée Zellweger Cameron Diaz Morgan Freeman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár első pillantásra úgy tűnhet, mindig makulátlan a külsejük, a bőrt elcsúfító különféle megbetegedések sajnos a hírességeket sem kímélik – az ő esetükben inkább egy jó kezű sminkes vagy valamelyik képretusáló program jelenthet egyedüli megoldást. A Life.hu most összegyűjtötte a celebeket, akik tudják, mit jelent együtt élni valamilyen bőrt elcsúfító elváltozással.

Cameron Diaz és a pattanások

Forrás: Northfoto

Seal és a hegek

Forrás: Northfoto

Renée Zellweger és a rosaceás bőr

Bár a rosaceás bőr leginkább a 40-60 év közötti hölgyekre jellemző bőrbetegség, az Oscar-díjas színésznőt viszonylag hamar utolérte ez az eleinte bőrpírral, később pedig egyre erősödő pirossággal járó betegség.

A rosacea oka egyelőre ismeretlen, a hátterében a bőrerek túlzott tágulata állhat.

Renée a hírek szerint nem antibiotikummal és szteroidos kezelésekkel igyekszik csillapítani a tüneteket, hanem egy speciális oxigénes kúrával, amely után egy enyhe mikrodermabrázót hajtanak végre, vagyis lecsiszolják a Bridget Jones sztárjának arcbőrének felső rétegét. Ezzel nem csupán a rosaceás tüneteket csillapítja, hanem fiatalon is tartja a bőrét.

Forrás: Northfoto

Morgan Freeman és a pöttyei

A színész az úgynevezett dermatosis papulosa nigra nevű betegségnek köszönheti azokat az apró, sötét, kiemelkedő foltokat az arcán, amely leggyakrabban a sötétebb bőrszínű embereket érinti. A jóindulatú elváltozás jeleit lézeres kezeléssel tudják csökkenteni.

A betegséget egyébként a színész nyomán sokan „Morgan Freeman-pöttyöknek" nevezik.

Forrás: Northfoto
A Pszichológus Pasi: „A szex nem egy harctér” - Így kapcsolódik össze a szex és a stresszhttp://www.life.hu/drlife/20160428-szex-es-stressz-tegyunk-magunkert-nincs-vege-az-elvezeteknek-husz-evesen-pszichologus-pasi.htmlA stressz a jó szex legjobb ellenszere, és fordítva. Egy kellemes együttlét jótékony hatásai kimondottan jól kompenzálják a stressz káros hatásait. Bizonyos szokások és gondolatok gyakorlatilag ellehetetlenítik a szex élvezetét. Dr. LifeThinkstockTe is stresszevő vagy? Így tehetsz ellenehttp://www.life.hu/drlife/20160907-stresszeves-ellen-igy-tehetsz.htmlEgy kis csokoládé, mielőtt nekilátunk dolgozni, egy habos sütemény az értekezletet követően, egy finom pizza egy nehéz nap után, mert megérdemeljük? A stresszevők nyomás vagy feszült élethelyzet hatására hihetetlen mennyiségű élelmiszert képesek elfogyasztani. De hogyan lehet elejét venni ennek a rossz beidegződésnek? Dr. LifeOrigoBeyoncé véres füllel nyomta végig a show-t: videó! http://www.life.hu/drlife/20161017-beyonce-megserult-a-koncert-kozben-veres-fullel-nyomta-vegig-a-koncertet.htmlA dögös énekesnő egy heves táncmozdulat közben sérült meg. A fellépés New Yorkban volt, melynek bevételét jótékonysági célra ajánlották fel. Dr. Life--Eltörte nyakcsigolyáját a dán trónörököshttp://www.life.hu/drlife/20161017-eltorte-nyakcsigolyajat-a-dan-tronorokos-frigyes-dan-kiralyi-herceg.htmlUgróasztalon nyakcsigolyáját törte a dán trónörökös, aki emiatt lemondani kényszerült részvételét a dán olimpikonok pénteki fogadásán, és 12 héten át nyakrögzítő gallért lesz kénytelen viselni.Dr. Life--Dráma! Fejbe lőttek egy 11 hónapos babát: Az életéért küzd!http://www.life.hu/drlife/20161016-fejbe-lottek-egy-11-honapos-babat.htmlLőtt fejsérüléssel szállítottak kórházba egy kisbabát a Baranya megyei Oldról. A kritikus állapotú gyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba. Dr. Life--Schobert Norbert: „Nem sportolni, hanem diétázni kell"http://www.life.hu/drlife/20161012-schobert-norbert-szerint-fogyas-szempontjabol-a-dieta-a-fontos-nem-a-sport.htmlFogyás szempontjából nem mindegy, hogy az étkezésre vagy az edzésre helyezünk nagyobb hangsúlyt. A magyar fitneszguru, Schobert Norbert elárulta a sikeres súlyvesztés titkát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.