Így küzd az életéért Shannen Doherty

élet Shannen Doherty küzdelem rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly februárban jelentette be a színésznő, hogy mellrákkal küzd. Azóta folyamatosan harcol a betegség ellen, és képeivel próbálja bátorítani sorstársait is. Legutóbb feltöltött fotójával azt üzente, nem mindig van ereje a létezéshez egy kemoterápia után, de bátornak, erősnek és pozitívnak kell maradni.

Minden erejével küzd Shannen Doherty már tavaly február óta. Ekkor jelentette be, hogy mellrákja van, azóta pedig igyekszik saját, őszinte képei által erőt adni minden rákos betegnek. Sokszor mutatja meg, hogy így is tudja élvezni az életet, férje és családja pedig folyamatosan mellette áll. Ám nem szándékozik úgy beállítani a betegségét, mintha ez neki meg se kottyanna.

Forrás: Instagram/Shannen Doherty

Gyakran oszt meg olyan fotókat is, amin szenved, gyenge vagy éppen kétségbeesett. Ez utóbbi is ilyen, a képen egy kemoterápia után látható az ágyban szinte összemenve. A színésznő a fotó mellé leírta, hogy a kezelés bizony az ő erejét is el szokta venni. "A kemoterápia után nem mindig jó. Néha sokan nem képesek táncolni, enni, vagy egyáltalán arra gondolni, hogy van következő nap.

Néha azt érzed, nem tudod végigcsinálni.

Ez elmúlik. Lehet, hogy a következő napra, vagy 2, vagy 6 nap múlva, de eltűnik, és lehetségessé válik a továbblépés. A remény lehetséges. A lehetőség is lehetséges. Az én rákkal küzdő közösségemnek, és mindenkinek, aki szenved: maradj bátor. Maradj erős. Maradj pozitív" - írta a színésznő.

A Pszichológus Pasi: Okozhat-e étkezési zavart egy mobilalkalmazás?http://www.life.hu/drlife/20161024-a-pszichologus-pasi-okozhat-etkezesi-zavart-egy-mobilalkalmazas.htmlŐrület, milyen tempóban fejlődik a technika. Épphogy megszokunk valami újdonságot, máris itt a következő. A cikk apropóját azok az okoskütyük és alkalmazásaik képezik, amelyek az egészségünk fejlesztését célozzák. Persze nem egyetlen gomb megnyomásával. Ám valóban olyan jó hatással vannak ránk mindezek, mint amennyire ígérik? Dr. Life--Havas Henrik itt tart a rákkal folytatott küzdelembenhttp://www.life.hu/drlife/20161024-havas-henrik-kuzdott-a-rakkal-mar-tunetmentes.htmlHajdú Péter meghívta a műsorába Havas Henriket, miután heves szóváltás zajlott le közöttük a közösségi oldalakon. Mindketten kemény szavakkal bírálták a másikat, ez a műsorban sem volt másként, de azért akadt idő egyéb problémák megvitatására is: Havas például elárulta, hol tart a rák elleni küzdelemben. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huBotrány! Húsevő baktériummal fertőztek meg egy idős asszonyt http://www.life.hu/drlife/20161024-husevo-bakterium-megfertozodott-egy-idos-asszony-a-magyar-korhazban.htmlAz idős asszony a kórházban kapta el a kórt, méghozzá az egyik betegtársától. A család szerint súlyos gondatlanság történt. Dr. LifeThinkstockSuhajda Dániel: „Végig ott voltam a kislányom születésénél”http://www.life.hu/drlife/20161019-suhajda-daniel-szinesz-a-joba-rosszban-szinesze-vegig-ott-volt-kislanya-szuletesenel.htmlA Jóban Rosszban sztárjának nemrég született meg második gyermeke, akinek világrajövetelét az elejétől végigasszisztálta. Dr. Life--Személyiségtípusok: kiderült, hogy a legtöbben csak irigyek vagyunkhttp://www.life.hu/drlife/20161017-szemelyisegtipusok-te-melyikbe-tartozol.htmlTe is hajlamos vagy irigykedni másokra? Nem te vagy az egyedüli! Egy friss kutatás szerint lényegesen kevesebb személyiségtípus létezik, mint azt a tudósok korábban megállapították, és a többségük sajnos nem éppen hízelgő karaktert sejtet. Dr. Life--Mínusz 40 kiló - Lógó bőre keseríti meg Lagzi Lajcsi életéthttp://www.life.hu/drlife/20161023-lagzi-lajcsi-40-kilot-fogyott-log-a-bore.htmlSállal próbálja elrejteni lógó tokáját a zenész. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.