Műtét közbeni képekkel szerez új ügyfeleket a plasztikai sebész

Forrás: Instagram/Dr Tavakoli -
plasztikai műtét fotó plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden munkáját büszkén mutogatja a plasztikai sebész. Mellműtétekről és hasplasztikáról is előszeretettel oszt meg fotókat a közösségi oldalain. Olykor még a beavatkozás közben is készítettek felvételeket!

Alig kezdett bele a közösségi oldalai kezelésébe Dr. Tavakoli, máris hihetetlenül népszerű lett, főként a 18-28 éves nők körében. A tehetséges orvos nem akármilyen fotókkal promotálja magát, hanem műtéti képekkel. Volt olyan is, amit beavatkozás közben készítettek, tehát nemcsak előtte-utána fotókat mutogatott az online közösségének.

Forrás: Instagram/Dr Tavakoli

Újabban már a Snapchaten is fent van a sebész, aki szerint rengeteg új ügyfelet szerzett a közösségi oldalainak hála, bár a műtét közbeni fotókat a legtöbben túl véresnek tartották, ezért azokat a tartalmakat hanyagolni fogja a jövőben.

Csatornáját egyébként nemcsak azért hozta létre, hogy népszerűbb legyen, oktatási célokra is használja az internet nyújtotta lehetőségeket. Dr. Tavakoli természetesen minden betegétől engedélyt kér, ám a műtét közbeni fotókba sokan nem egyeznek bele, ám a konzultációkon készített felvételeket, és a beavatkozás eredményét a legtöbben szívesen megmutatják.

Az orvos szerint fontos, hogy mindenki tudja pontosan mire vállalkozik, mielőtt belemegy egy ilyen műtétbe, ezért teszi közzé a kicsit véresebb oldalát is egy-egy plasztikai beavatkozásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.