Így hat a külsődre az alkoholmentes élet

2016.11.02. 14:46

10 fotópár, amely megmutatja, milyen változások történnek azokkal, akik búcsút intenek az alkoholnak.

A mértéktartás mindennek az alapja. Ám arra érdemes odafigyelni, hogy a túlzott alkoholfogyasztás komoly veszélynek tesz ki minket, például magas vérnyomást okozhat, amely növeli a stroke és a szívinfarktus esélyét, emellett károsítja a májat, a vesét és az idegrendszert is.

Amikor egy rendszeres alkoholfogyasztó úgy dönt, hogy leteszi a poharat, fantasztikus és látványos regenerálódáson megy keresztül. Íme 10 előtte-utána fotó, melyeken tökéletesen megfigyelhetőek a változás jelei. Néhány esetben az első fotón szereplő emberek fel sem ismerhetőek a józan képeiken. Legtöbbjük jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, ami nem meglepő, hiszen az alkohol kifejezetten hizlal. Emellé visszakapták egészséges, hidratált, erővel telt megjelenésüket is, kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak lettek – írta meg a BoredPanda.

 

Kapcsolódó cikkek
Pataky Attila a halál torkából tért vissza

Pataky Attila két évvel ezelőtt a halál torkából tért vissza. Életmentő vért kapott, miután majdnem elvérzett aranyér problémái miatt.

Hihetetlen! Elkötött petevezetéke és óriási túlsúlya ellenére is teherbe esett a nő

6 éve kötötték el petevezetékét, sőt óriási túlsúllyal is rendelkezik az a nő, aki csodával határos módon teherbe esett. 

egészségalkoholéletmódszépség