Így hat a külsődre az alkoholmentes élet

alkohol egészség szépség életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 fotópár, amely megmutatja, milyen változások történnek azokkal, akik búcsút intenek az alkoholnak.

A mértéktartás mindennek az alapja. Ám arra érdemes odafigyelni, hogy a túlzott alkoholfogyasztás komoly veszélynek tesz ki minket, például magas vérnyomást okozhat, amely növeli a stroke és a szívinfarktus esélyét, emellett

károsítja a májat, a vesét és az idegrendszert is.

Amikor egy rendszeres alkoholfogyasztó úgy dönt, hogy leteszi a poharat, fantasztikus és látványos regenerálódáson megy keresztül. Íme 10 előtte-utána fotó, melyeken tökéletesen megfigyelhetőek a változás jelei. Néhány esetben az első fotón szereplő emberek fel sem ismerhetőek a józan képeiken. Legtöbbjük jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, ami nem meglepő, hiszen az alkohol kifejezetten hizlal. Emellé visszakapták egészséges, hidratált, erővel telt megjelenésüket is, kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak lettek – írta meg a BoredPanda.

/1611/_gy_h2016112143120

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.