Az anorexiás vlogger, Eugenia Cooney rossz hatással van a fiatalokra

betegség fogyás anorexia vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eugenia Cooney vlogger tevékenysége megosztja a netezőket. Rengetegen imádják, de sokan inkább betiltanák a betegesnek vélt tevékenységét.

Eugenia Cooney 22 éves video blogger, akit közel 1 millió ember követ a YouTube-on. A fiatal nő komoly anorexiában szenved, melyet nem is titkol el a rajongói elől. Közkedveltsége ellenére a Change.org aláírásgyűjtést kezdeményezett annak érdekében, hogy a YouTube-csillag munkásságát tiltsák be az illetékes szervek.

A kezdeményezők azzal magyarázták lépésüket, hogy Eugenia videói mind egészségtelen életmódról, instabil személyiségről és táplálkozási rendellenességekről árulkodnak, amelyek rossz hatással vannak a fiatalokra, akik a videókat nézik.- tudta meg a MedicalDaily.

Sokan támogatják a fiatal lány tevékenységének megszűntetését, eddig 18 ezer aláírás gyűlt össze. A lány videói negatív hatással vannak a fiatalok önképére. Volt olyan kislány, aki azért került kórházba, mert

Eugeniára akart hasonlítani, ezért nem evett.

Woke up like an hour ago good morning guys how are you doing today?

Eugenia Cooney (@eugeniacooney) által közzétett fénykép,

Cooney egy újabb videóval válaszolt az őt ért vádakra, melyben elnézést kér mindenkitől és állítja, hogy nem szándéka a nők kóros lefogyasztása.„Sajnálom ha valakit zavar vagy idegesít a tevékenységem. Úgy látom egyre többen gyűlölnek engem, és már magam is kezdem azt hinni, hogy rossz ember vagyok" – vallotta be a lány.

A petíciót végül a Change.org eltávolította, mert a többségi vélemény szerint sértően lépett fel Eugenia ellen. Ettől függetlenül úgy gondolják, hogy kordában kellene tartani a lány tevékenységét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.