Egy puszi okozta a kislány válságos állapotát

Forrás: Instagram/savinajayexox -
betegség herpesz kislány vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem a gyermek életét követelte az ártatlan puszi.

A 3 éves kislány a születésnapi buliján kapta el a szörnyű fertőzést. Egyik rokonától kapott egy cuppanós puszit, mellyel együtt a herpesz vírust is átragasztotta a kicsi arcára. Persze a hozzátartozó erről semmit sem tudott.

Sienna Duffield Forrás: Instagram/savinajayexox

Pillanatok alatt elfertőződött Sienna arca, mindenhol viszkető, vérző sebek jelentek meg rajta.
„Olyan volt, mintha savval öntötték volna le". – nyilatkozta a gloucesteri lány édesanyja. A felszakadó sebek újabb és újabb pecsételő foltot hagytak a gyermek ágyneműjén és ruháján is, ezért szüleinek egy nap többször is le kellett cserélniük őket.- tudta meg a Mirror.

A dolog akkor csúcsosodott ki, amikor a betegség ráterjedt Sienna ajkaira is, így nem tudott fájdalmak nélkül inni és enni sem. Ekkor kórházba vitték a gyermeket, ahol az orvosok tanácstalanul álltak a helyzet előtt. Végül egy speciális kenőcs és gyógyszeres kombináció segített a betegség legyőzésében. A kislányról készült képeket itt és itt tekintheted meg.

Az édesanya, Savina French-Bell azóta igyekszik minél több helyen elmesélni, megosztani az esetüket, hogy másoknak segíthessen vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.