Tóth Vera: “Úgy aludtam el, hogy nem baj, ha meghalok”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kövér halál műtét fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera nagyon sokáig küzdött súlyfeleslegével, ezért döntött végül a műtét mellett. Az operáció óta már több mint 32 kilótól sikerült megszabadulnia. Elárulta, miért választotta a beavatkozást: nincs ideje egész életében a fogyókúrázással foglalkozni, mert elveszi a figyelmet a lényegről.

Rengeteg módszert kipróbált már az élete során Tóth Vera, és megelégelte a sok sikertelen kísérletet. Ezért úgy döntött, kés alá fekszik, és azóta már 32 kilót sikerült leadnia. A műtét óta gyakran mutatja meg, hogyan alakul át az alakja napról napra. Joshi Bharátnak elárulta azt is, miért határozott a beavatkozás mellett: úgy érezte, nem foglalkozhat a fogyókúrával egész életében.

Tóth Vera: "Úgy aludtam el, hogy nem baj, ha meghalok" Fotó: Polyák Attila - Origo

"Elveszi a figyelmemet a lényegről. Az energiáimat leköti. Nekem azt érzem, hogy dolgom van, és ahhoz, hogy a dolgomat tudjam végezni, hogy az embereknek nagyon sok jót tudjak adni, nekem ezt muszáj megtennem magamért. Muszáj volt megműttetnem magam. Muszáj volt egy ilyen döntést hoznom, hogy akármi történhet a műtőasztalin.

Mielőtt elaludtam, én úgy aludtam el, hogy nem baj, ha meghalok, mert ezt így akarta a Jóisten, hogy én ide kerüljek"

- mondta Vera, aki hozzátette, érezte, hogy nem lesz vége az életének, de azzal a gondolattal is meg kellett békélnie, ha mégis. "Ha meg vége lesz, akkor valószínűleg nekem kövéren kellett meghalni" - árulta el Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.