Újabb komoly műtéten kell átesnie Kulcsár Edinának

műtét Kulcsár Edina fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron már ráijesztett rajongóira Kulcsár Edina, akkor is átesett egy beavatkozáson, de a műtétek sora úgy tűnik még nem ért véget. Ismét komoly operáción kell átesnie a sztárnak, de a párja természetesen most is mellette van.

Még nem ért véget Edina mizériája: újra kés alá kell feküdnie a sztárnak. A világ második legszebb lánya legutóbb nyáron esett át beavatkozáson, ami most folytatódik. Facebook-oldalán számolt be rajongóinak arról, mi vár, és nem lennénk a helyében. Szerelme persze ezúttal is mellette van!

Újabb komoly műtéten kell átesnie Kulcsár Edinának Fotó: Szabó Gábor/Origo

Edina követőit egy posztban tudatta arról miért és milyen beavatkozásra van szüksége. A szépség problémáját az egyik foga okozta, ami miatt folyton begyulladt az arcürege. A kérdéses fogát eltávolították, a szépségverseny előtt pedig pótoltatta a hiányt Edina, de csak egy ideiglenes megoldással. Már egy ideje szeretne állandó implantátumot behelyeztetni, ám ez nem megy olyan egyszerűen. " Időközben a csontom annyira felhúzódott, hogy nem maradna meg benne az implantátum, tehát most egy arcüregemelés, egy csontpótolás és egy implantálás előtt állok. 1,5-2 óra a műtét" - írta a sztár Facebook-oldalára egy fotó kíséretében, amin még őszinte a mosolya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.