Moziból vitték a kórházba Zámbó Krisztiánt

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu -
epilepszia roham Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián rosszul lett az egyik fővárosi moziban pénteken este, ezért kórházba kellett szállítani. 

"Péntek este olyan dolog történt velem, ami még soha. A film közben epilepsziás roham tört rám, rángógörcs, de nem is nagyon emlékszem arra, mi történt. A vetítést is leállították, elnézést kérek mindenkitől" - mondta el Facebook-oldalán videoüzenetben. Az eset a budapesti Aréna Plázában történt.

Zámbó Krisztián Forrás: Szabo Balazs / Life.hu

"Nem kábítószerezem, de sok stressz ér. Vannak orvosi leleteim, nem voltam sem drog, sem ital hatása alatt" - tisztázta Zámbó Jimmy fia, aki annyit tett még hozzá, hogy mindenki figyeljen arra, hogyan él.

Na,ne! Mégis a nőket viseli meg jobban a náthahttp://www.life.hu/drlife/20161127-kutatas-szerint-rosszabb-hatassal-van-a-natha-es-az-influenza-a-nokre-mint-ferfiakra.htmlBár a legtöbben azt állítjuk, hogy amíg egy nő náthásan is elvégzi a teendőit, a férfi pedig "bele akar halni" egy kis orrfolyásba, a kutatások szerint ez nem így van. Állítják: a nőket jobban megviseli a nátha és a tüneteik is tovább tartanak. Dr. Life--Félmeztelen fotókon szerepel Jai Eastwood, a rákos nő, akinek mindkét mellét levettékhttp://www.life.hu/drlife/20161126-felmeztelen-fotokon-szerepel-a-rakos-jai-eastwood-akinek-mindket-mellet-levettek.htmlAz 52 éves Jai Eastwood, három gyermek édesanyja. Két éve vették le mindkét mellét daganatos betegsége miatt, most pedig művészi fotókat készítettek róla - félmeztelenül.Dr. Life--Hatévesen mindössze 89 cm magas Cohen Hatch http://www.life.hu/drlife/20161125-cohen-hatch-hatevesen-keteveseknek-valo-ruhat-hord-az-orvosok-nem-tudjak-miert-nem-no.htmlHatéves, de a nála egy évvel fiatalabb barátja is sokkal magasabb nála. A kisfiú zavarba hozza az orvosokat, ugyanis 6 éve sikertelenül próbálják megfejteni, hogy miért nem nő. Dr. Life--Mellhelyreállítás házilag, fájdalom nélkül?http://www.life.hu/drlife/20161122-mellhelyreallitas-hazilag-egy-eszkoz-segitsegevel.htmlA legfrissebb hírek szerint már tesztelik azt az eszközt, amely kiválthatja a mellrákkal operált nők helyreállító műtét előtti orvosi látogatásait és az ott kapott fájdalmas injekciókat, amelyekkel felkészítik a bőr szöveteit az implantátum befogadására. Dr. Life--5 Down-szindrómás híresség, akiket csak csodálni lehethttp://www.life.hu/drlife/20161122-down-szindromas-hiressegek-akiket-csak-csodalni-lehet.htmlA mai napig tartja magát a közvélekedésben az a tévhit, amely szerint a Down-kórral született gyermekek sorsa már eleve elrendeltetett, hiszen ez a születési rendellenesség súlyos szellemi fogyatékossággal jár, egész életükben ápolásra szorulnak, kisegítő iskolába járnak, és legfeljebb segédmunkások lehetnek. Íme, néhány példa arra, hogy a Down-szindrómások is ugyanolyan sokfélék, és ugyanolyan sokra vihetik, mint egészséges társaik. Dr. Life--Újabb komoly műtéten kell átesnie Kulcsár Edinánakhttp://www.life.hu/drlife/20161124-kulcsar-edina-ujabb-komoly-muteten-esik-at.htmlNyáron már ráijesztett rajongóira Kulcsár Edina, akkor is átesett egy beavatkozáson, de a műtétek sora úgy tűnik még nem ért véget. Ismét komoly operáción kell átesnie a sztárnak, de a párja természetesen most is mellette van. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.