Csodaszép karácsonyi fotón Corinna és Michael Schumacher

Forrás: AFP/Ho -
karácsony Corinna Schumacher Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyönyörű karácsonyi fénykép került elő a hétszeres világbajnokról és nejéről.

Michael Schumacher hivatalos Instagram-oldalára került fel egy fotó, melyen a lábadozó pilóta és felesége, Corinna láthatók 18 évvel ezelőtt. A kiírás szerint a pár ezen a napon érkezett a Monte Carlo Sporting Club karácsonyi gálájára, akkor készült róluk az AFP képe:

Csodaszép karácsonyi fotón Corinna és Michael Schumacher Forrás: AFP/Ho

Sokkoló fotókat árulnak Schumacherről

Pletyka vagy sem, a német In Touch magazin arról ír, hogy durván betörtek Michael Schumacher és a családja intim szférájába. Valaki lefotózhatta a nagybeteg sportolót, és most a képekkel házal.
Állítják: sokkoló fotókat árulnak eurómilliókért Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20161201-a-sibalesetet-szenvedett-schumacherrol-fotokat-arul-allitolag-egy-ismeros.htmlPletyka vagy sem, a német In Touch magazin arról ír, hogy durván betörtek Michael Schumacher és a családja intimszférájába. Valaki lefotózhatta a nagybeteg sportolót, és most a képekkel házal. News--Nico Rosberg Michael Schumachernek köszöni vb-címéthttp://www.life.hu/news/20161129-nico-rosberg-vilagbajnoki-cimet-michael-schumachernek-koszoni.htmlNico Rosberg kemény munkával megszerezte első világbajnoki címét, de nem tartotta meg az érdemet kizárólag magának. Szerinte egykori csapattársának, vagyis Michael Schumachernek is volt szerepe abban, hogy eddig jutott. News--Michael Schumacher Facebook-posztjától robbant fel az internethttp://www.life.hu/sztarok/20161114-michael-schumacher-kozossegi-oldala-egyelore-semmi-hir-a-vilagbajnokrol.htmlA világbajnok két és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta alig tudunk valamit az egészségi állapotáról. TV + Sztárok--Massa meglátogatta Schumachert - Megviselte a látványhttp://www.life.hu/drlife/20161111-felipe-massa-meglatogatta-michael-schumachert-aki-eppen-aludt.htmlFelipe Massa úgy tartja, hogy Schumacher és Alonso voltak a legnagyobb riválisai a pályafutása során. Elllenfelek azonban csak a pályán voltak, a versenyzőket jó barátság köti össze. Éppen ezért Massa a napokban meglátogatta Schumit az otthonában - írja a planetf1.Dr. LifeOrigo"Michael Schumacher majd felépül a borzalmas sérülésekből"http://www.life.hu/drlife/20161103-michael-schumacher-f1-pilota-allapotat-illetoen-biztato-jelekrol-szamoltak-be.htmlRoss Brawn, a Ferrari és a Mercedes egykori kulcsfigurája szerint a találgatások zöme téves, és bár a családra való tekintettel részleteket nem mondhat, továbbra is bízik benne, hogy a hétszeres világbajnok idővel felépül. Dr. Life--Fejlemény Michael Schumacher ügyében: végre örülhetnek a rajongók!http://www.life.hu/news/20161030-michael-schumacher-ugyeben-az-uj-fejlemeny-filmnap-es-uj-facebook-oldal.htmlRitkán érkezik friss hír a hétszeres világbajnokról, és ez nem véletlen. Neje, Corinna Schumacher és a család többi tagja ugyanis gondosan ügyel arra, ne szivároghasson ki semmilyen, főleg nem hamis információ Michaelről. Most azonban szeretnék egy kicsit enyhíteni a nyomást, és adni valamit a rajongóknak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.