Michael Schumacher felépült? Árulják a róla készült képet!

Forrás: DPPI media/Francois Flamand -
ágy fotó Michael Schumacher kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves Forma 1-es világbajnokról ritkán érkeznek hírek, ám most állítólag egy fotó készült róla, melyet egymillió euróért árulnak. 

Németországban a hatóságok ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, miután a vád szerint az elkövető lefényképezte Michael Schumachert a kórházi ágyában. A titokban készített felvételért közel egymillió eurót kértek, de ezt egyik kiadó sem volt hajlandó kifizetni - írja a thelocal.de.

Michael Schumacher Forrás: DPPI media/Francois Flamand
Sztárok, akik autista gyereket nevelnekhttp://www.life.hu/drlife/20161214-sztar-csaladok-autizmussal-elo-gyerekekkel.htmlEgy autista kisgyermek érkezésével az egész család élete megváltozik. Szerencsés az a pici, aki olyan családba érkezik, ahol mindent meg tudnak tenni érte a szülei. Íme, öt híresség, aki autista gyermeket nevel. Dr. LifeAFPTörőcsik Mari megbetegedett - Le kellett fújni egy színházi előadásthttp://www.life.hu/drlife/20161219-torocsik-mari-betegsege-miatt-nem-allhat-szinpadra.htmlTörőcsik Mari már nem először beteg, és ilyenkor mindig sokan izgulunk érte. Most ismét rossz állapotba került, ami miatt egy előadását is vissza kellett mondania. Dr. Life--3 kilós hajat vettek ki egy lány gyomrából - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20161218-majdnem-meghalt-egy-lany-3-kilo-haj-volt-a-gyomraban.htmlAz óriási szőrlabda már olyan nagy volt, hogy ha nem cselekszenek elég gyorsan az orvosok, a lány meghalt volna. Dr. LifeOrigoTuristák drogozták be Pásztor Annáthttp://www.life.hu/drlife/20161219-drogot-csempesztek-pasztor-anna-italaba.htmlPásztor Anna pórulj járt, mikor bulizni ment az éjszakába. Csak a szerencsének és a barátainak köszönheti, hogy nem történt komolyabb baj. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - Origo16 orvos segítette a 140 kilós nő szüléséthttp://www.life.hu/drlife/20161215-16-orvos-segitett-a-140-kilos-no-szulesenel.htmlEgy átlagos szülésnél jó, ha bent van a szülészorvos és egy szülésznő, ám változik a helyzet, ha komplikációk adódnak a baba világrajövetelénél. Dr. Life--Karácsonyi depresszió és öngyilkosság: mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/drlife/20161214-tobben-lesznek-ongyilkosok-karacsonykor-es-az-unnepek-alatt-igaz-vagy-sem.htmlElterjedt nézet, hogy az ünnepi időszakban sokkal többen vetnek önkezükkel véget az életüknek, mint az év bármelyik másik részében. Vajon igaz ez az állítás? Valóban az év legvarázslatosabb hónapja a legszomorúbb is egyben? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.