Így él most a világ egyik leghíresebb sziámi ikerpárja, Abigail és Brittany Hensel

sziámi iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abigail és Brittany Henselnek csak pár napot adtak az orvosok, ma azonban már 26 évesek. A lányoknak egy testen osztoznak, nyaktól felfelé élnek külön életet. Így élnek most a világ legkülönlegesebb sziámi ikrei.

A két lányt nem lehet szétválasztani, ugyanis egy testen osztoznak. Az idegrendszerük és a létfontosságú szerveik külön működnek, de egy bélrendszerük, egy májuk osztoznak, és az ivarszervrendszerük is közös.

Abby és Brittany Hensel Forrás: NORTHFOTO//XPOSUREPHOTOS.COM/Tlc/Xposurephotos.Com

A lányok teljes értékü, aktív életet élnek, rengeteg barátjuk van, sokat utaznak. Már valóságshow-t is fogattak velük, ami bemutatja a mindennapjaikat. A lányoknak a jövőre nézve is komoly terveik vannak, szeretének családot alapítani.

Az év legbizarrabb betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20161125-a-2016-os-ev-furcsa-es-bizarr-betegsegei.html2016 bővelkedett nem mindennapi eseményekben. Most összegyűjtöttük az év legfurcsább és egyben legbizarrabb betegségeit, amelyek mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni. Vigyázat, megrázó képek következnek! Dr. LifeNorthfotoSzívinfraktust kapott Carrie Fisherhttp://www.life.hu/drlife/20161224-szivinfraktust-kapott-carrie-fisher-kritikus-az-allapota.htmlA TMZ hírportál szerint Carrie Fisher színésznő szívinfarktust kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőjáraton. Újra kellett éleszteni. Dr. Life--Karácsonyi csoda: 4 nappal az ünnep előtt eltűnt a kislány daganatahttp://www.life.hu/drlife/20161223-4-nappal-karacsony-elott-eltunt-a-kislany-daganata-hayley-brown.htmlHayley Brownnál tavaly diagnosztizáltak daganatos betegséget, az orrüregében nőtt egy tumor. A kemoterápiát idén nyáron kezdték meg, most pedig csodálatos hírt kaptak. Dr. LifeOrigoKivették a kisfiú agyának egy részét, így él most http://www.life.hu/drlife/20161223-baleset-a-kisfiu-leesett-a-kanaperol-kivettek-az-agya-egy-reszet.htmlJoanne Liberato élete legrosszabb napját élhette át, amikor kisfiát meglátta a nappalijuk padlóján, méghozzá eszméletlenül. Dr. Life--Gyönyörű nő lett az egykor drogfüggő Dejah Hallhttp://www.life.hu/drlife/20161222-gyonyoru-no-lett-az-egykor-drogos-dejah-hall.htmlA 26 éves Dejah Hall sokkoló képeket mutatott magáról a közösségi oldalán. A lány drogfüggő volt, azonban már évek óta tiszta. Mutatjuk, mennyit változott a külseje! Dr. Life--Sztárok, akiknek idén nem sikerült meggyógyulniukhttp://www.life.hu/drlife/20161121-sztarok-akiknek-sajnos-iden-nem-sikerult-meggyogyulniuk-michael-schumacher-val-kilmer.htmlHiába ismerik őket világszerte, és hiába engedhetik meg maguknak a legdrágább gyógymódokat, az alább felsorolt hírességeknek sajnos nem sok jót hozott egészségi állapotukkal kapcsolatosan a 2016-os év. Íme azoknak a listája, akik már hosszú évek óta küzdenek valamilyen betegséggel, ám sajnos idén sem sikerült meggyógyulniuk. Dr. LifeAFP





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.