Élvezet a négyzeten: így szexelnek a sziámi ikrek

Forrás: Instagram/Abbyandbrittany -
szex intim sziámi iker sziámi ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet könnyű a sziámi ikrek élete, hiszen egy másik emberrel összenőve kell leélniük az életüket. Ám a mindennapi tevékenységek mellett bizony ők is élnek szexuális életet!

Még belegondolni sem könnyű abba, hogyan élhetnek viszonylag mindennapi életet a sziámi ikrek, akiknek az olyan, számunkra egyszerű és mindennapi dolgokat sem lehet könnyű megoldani, mint a mosdóhasználat vagy a zuhanyozás.

Ám van valami, amibe még furcsább belegondolni: ez a sziámi ikrek szexuális élete.

Abby és Brittany Forrás: Instagram/Abbyandbrittany

A téma nagyon érzékeny, és nagyon kevés anyag áll a kutatók rendelkezésére. Ennek az az oka, hogy viszonylag kevés az olyan felnőtt sziámi ikerpár, aki hajlandó lenne erről a nagyon is intim témáról mesélni. Sok esetben olyan sziámi ikreknél, ahol lehetőség lenne az ikerpár tagjait szétműteni, az orvosok gyakran a szexuális élet lehetőségével is érvelnek a műtét mellett. A legtöbb esetben ugyanis az ikerpár tagjainál másként működnek ezek a dolgok, és nem is egy időben, egy inger váltja ki az izgalmi állapotot.

Korábban a témával foglalkozó kutató, Alice Dreger, a Northwestern Egyetem professzora arról beszélt, hogy bár nincsenek valódi kutatások a témában, az biztos, hogy az összenőtt ikrek is akarnak szexuális életet élni, akárcsak mi.

Ám számukra nem kifejezetten fontos a romantika, a lelki társ megtalálása, hiszen az a valaki az életükben már csak a harmadik lenne.

Általánosítani nem lehet, hiszen a szexuális élet függ attól, hogy a sziámi ikerpár tagjai hol nőttek össze. Abby és Brittany Hensel például két fejjel és egy testtel rendelkezik, egy nemi szervük van, így feltehetően szex közben csak az egyikük érez igazán bármit is.

A Bangkok közelében a 19. században született Csang és Eng Bunker – akikről a sziámi ikrek a nevüket kapták – viszont a mellkasuk alsó részénél nőttek össze, mindkettőjüknek volt saját pénisze, házasságban éltek, és összesen 21 gyermekük született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.