Bódi Sylvi influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi nagyon sportos és egészséges életet él, ritkán dönti le a lábáról egy megbetegedés. Az influenza viszont most őt sem kerülte el.

Közösségi oldalán tudtatta az egykori playmate, hogy hosszú idő után először döntötte őt ágynak egy betegség. Kiderült, hogy a szörfös modell 39 fokos lázzal fekszik otthon influenzásan, és a macskája tartja benne a lelket. Sylvi szeret gyógyszereket szedni, így ősi módszerek segítségével kúrálja magát.

Sziasztok! Tegnap be akartam jelentkezni és megosztani Veletek néhány gondolatomat így az év végével kapcsolatosan, de az influenza ledöntött a lábamról. Több, mint 10 éve nem voltam beteg... Fura most annak lenni. Küzd a szervezetem, két napja nyomom az ágyat, náthásan, 39 fokos lázzal. Nagyon le vagyok gyengülve. Alig bírtam megfözni a zöldséglevest. Étvágyam nincs, de legyártottam ezt a finom levest, ha mégis enni támadna kedvem. A cicák folyamatosan itt fekszenek velem, próbálnak a maguk módján gyógyítani. Valószínüleg hosszabb ideig el fog tartani a teljes gyógyulásom, ugyanis én nem szeretek semmilyen gyógyszert bevenni. Kamilla és bodza teát iszom, illetve a másik nagy kedvencemet a friss gyömbéres fözetet citromlével és mézzel. A népi gyógymódokban jobban hiszek: fokhagyma, gyömbér, friss citromlé, méz kombó. Ezen kivül noni juicet iszom és homoktövis levet. Vagy frissen facsart grépfrútot turbózok fel gyömbérrel. Reggel és este teszek egy nagy adag méhpempöt az inyemre, napközben pedig propolisz tablettákat szopogatok. A homeopátiás gyógyszereket elfogadom és hatékonynak találom. Oscillococcinum a barátom. Elég csúnyán köhögök is, de a láz része a legrosszabb, mert ilyenkor az embernek fájnak az ízületei, izmai és még a böre is. Láz csillapítás gyanánt hidegvízzel zuhanyzok. Ezt kibírom röhögés nélkül... Bevallom, minden vagányságomat össze kell szedjem, hogy rávegyem magam erre a programra. Nem terveztem sehova menni szilveszterkor, amolyan meditálós, összegzös, hálaadós, elengedös nyugodt napot és estét képzeltem el, egy kis gitározással és gyertyás tengeri sós fürdövízben való megtisztulással. Máshogy alakult, már délután 3-kor a paplan alatt lapultam. Kb. ekkor kezdték el a tüzijátékokat és petárdákat löni és durrogtatni szinte megállás nélkül hajnal 5-ig. Már csak ez hiányzott ebben az állapotban... A cicák is elbújtak, nem szeretik az ilyen típusú zajokat. A legrosszabb az egészben, hogy szinte az egész családom beteg, egyszerre robbant le mindenki, hasonló tünetekkel. Anyukám, tesóm, nagypapám. Remélem ti egészségesek vagytok és jól telt a szilveszteretek! Folytatás itt, alul.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által közzétett fénykép,

Bódi Sylvi meztelen fotóval forrósítja ezt a hűvös napot

Bódi Sylvi gondoskodott arról, hogy a férfi rajongóinak boldog karácsonya legyen. Ruha nélkül mutatta meg idomait, ezzel még a komor reggeleket is felvidítja a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.