Miss Italy egykori versenyzője örökre megvakulhat: savat öntött barátja az arcába

Forrás: Facebook/Gessica Notaro -
Vakság sav
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhagyott barát bosszút állt, és savat öntött az egykori Miss Italy-versenyző arcába. A 28 éves Gessica Notaro súlyos égési sérüléseket szenvedett, orvosai attól tartanak, hogy elveszítheti látását.

Súlyos égési sérülésekkel fekszik kórházban az egykori Miss Italy versenyzője, aki manapság műsorvezetőként dolgozott. Azt állítják, hogy

elhagyott barátja állt rajta bosszút, és savat öntött az arcába,

ami maradandó károsodásokat okozott. A szakítás után állítólag vadászott Gessica Notarora az elhagyott férfi, aki nem tudta feldolgozni, hogy kidobták.

Gessica Notaro örökre megvakulhat Forrás: Facebook/Gessica Notaro

A 29 éves Gorge Edson Tavarest a rendőrség őrizetbe vette, de a férfi tagadja, hogy egykori barátnőjére támadt volna. Így csak az a biztos, hogy valaki savval öntötte le a szépséges arcú nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A 29 éves Gorge Edson Tavarest a rendőrség őrizetbe vette, de a férfi tagadja, hogy egykori barátnőjére támadt volna Forrás: Facebook/Gessica Notaro

Jelenleg is kórházban ápolják, és az orvosai attól tartanak, hogy maradandó károsodásai is lesznek az eset után:

lehet, hogy örökre elveszíti látását Gessica, akinek még több plasztikai beavatkozáson is át kell esnie - írja a Daily Mail.

Élő adásban kapott szívinfarktust a Forma-1-es kommentátorhttp://www.life.hu/drlife/20170113-elo-adasban-szivinfarktust-kapott-a-forma1-es-kommentator-martin-brundle.htmlSzívrohamot kapott élő adás közben Monacóban a Sky Sports kommentátora, Martin Brundle. Akkor érte az infarktus, amikor éppen rohant, hogy interjúztassa a TOP 3 versenyzőt a dobogón. Dr. Life--Szörnyű fertőzéstől szenved egy budapesti nő http://www.life.hu/drlife/20170113-budapest-fertozest-kapott-egy-no-meg-most-is-szenved.htmlEgy budapesti asszony történetén hüledezik az internet. A nő súlyos betegsége után szeptemberben hasi sérvvel feküdt be egy fővárosi kórházba, ám nem gondolta volna, hogy később még nagyobb gondjai lesznek. Dr. Life--Gesztesi Károly titokban esett át egy komoly beavatkozáson: nem halogathatta továbbhttp://www.life.hu/drlife/20170113-gesztesi-karolyt-titokban-mutottek-meg-rossz-terdei-miatt.htmlGesztesi Károlynak már régóta voltak problémái a térdével, de most halaszthatatlanná vált a műtét. Miután bevonták ugyanis a jogosítványát, kénytelen lesz biciklire pattanni, viszont ehhez ép ízületekre van szükség, valamint a forgatásokon is nagy igénybevételnek lesz kitéve. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huRejtélyes betegségéről posztolt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20170113-kulcsar-edina-rejtelyes-betegsegerol-posztolt-az-orvosok-sem-tudjak-mi-ez.htmlA kezéről tett fel egy fotót a Facebookjára Kulcsár Edina. A szépségkirálynő azt mutatta meg követőinek, hogy miként néz ki az ujja, amikor kimegy belőle a vér, radásul ilyenkor zsibbad és fáj is. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy csúnya, rossz szokás, amely akár meg is betegíthet: így szokj le a körömrágásrólhttp://www.life.hu/drlife/20170111-a-koromragas-lelki-okai-es-leszokas.htmlA körömrágás nem csupán esztétikai kérdés, hanem sokszor egy-egy komoly, megoldásra váró lelki baj jele is lehet, amely ráadásul fertőzést, gyulladást és más egyéb kellemetlenségeket is okozhat azoknál, akik rendszeresen művelik. A Life.hu pszichológus szakértővel járt utána a lehetséges okoknak, és ad tanácsot az abbahagyásához. Dr. LifeThinkstockDundika szörnyen megbetegedett: lábra sem tudott állnihttp://www.life.hu/drlife/20170112-dundikaes-a-gyerekek-is-megbetegedtek-labra-sem-tudott-allni.htmlNagyon nehéz volt az év vége Dundikáék számára, hiszen annyira megbetegedett, hogy lábra sem tudott állni. Nehezítette a dolgokat, hogy még a gyerekek is nagyon rosszul voltak, Majka volt az egyetlen, aki állta a sarat! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.