Friss információk: így sérült meg súlyos bukása után Miklós Edit

Forrás: Facebook/Miklós Edit -
Miklós Edit sérülés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miklós Edit vasárnap hatalmasat bukott a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen. A síelőnek kifordult a térde, de lehet, hogy nagyobb a baj...

A csíkszeredai születésű versenyzőt mentőhelikopterrel szállították a pangaui kórházba, ahova Kaszó Klára, a magyar szövetség ügyvezető elnöke kísérte el – írja a Blikk. A sportvezető tájékoztatása szerint a 28 éves Miklós Edit térdét ugyan helyretették,

de az továbbra is instabil, ami arra utal, hogy megsérültek a szalagok. Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy "csak" megnyúltak, vagy esetleg szakadás is történt-e.

Miklós Edit magyar síző Szocsiban a téli olimpián Forrás: Facebook/Miklós Edit

A lesiklásban olimpiai hetedik helyezett magyar sízőnek egy jobb kanyarban szétcsúsztak a lábai, majd nagyot esett, egyik léce ráadásul nem oldott le, és a havon csúszva nekisodródott egy kapunak is. Az esetről videofelvétel is készült:

Editet mentőhelikopterrel szállították a célba, és láthatóan nagy fájdalmai voltak, a lábát fogta.

Miklós Edit három verseny után ötödik helyen állt a leggyorsabb szakág pontversenyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.