Tahi Tóth Lászlót még nem engedték ki a kórházból: 24 órás megfigyelésre szorul

Fotó: Mudra László - Origo -
Tahi-Tóth László kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előadása után vitték mentővel kórházba Tahi Tóth Lászlót, aki már a második felvonás alatt rosszul érezte magát, de végigjátszotta a darabot. Egyelőre nem tudni, miért lett rosszul a színművész, még mindig 24 órás megfigyelésre szorul.

Nem engedték még ki a kórházból Tahi Tóth Lászlót, aki szombati előadásán lett rosszul. A színművész a második felvonás alatt érezte, hogy baj van, de végigjátszotta a darabot, csak utána hívtak mentőket. Tahi-Tóth László 73. születésnapját is a kórházban töltötte, onnan üzent aggódó rajongóinak.

Tahi-Tóth László még mindig megfigyelésre szorul Fotó: Mudra László - Origo

"Ölelek mindenkit és köszönöm azt a sok szeretetet, amit az elmúlt napokban kaptam" - idézte a Borsnak felesége a színművész üzenetét. Kárászy Szilvia hozzátette, szeretné tisztázni férje rosszullétének körülményeit, mert sok valótlan híresztelés jelent meg róla az elmúlt napokban.
"A férjem az előadás második felében lett rosszul, de becsületesen végigjátszotta azt. Az előadás után megvizsgálta a színház ügyeletes orvosa, és úgy ítélte meg, szükséges a mentők kihívása.

Szeretném cáfolni azokat a híreszteléseket, hogy a férjem megvárakoztatta volna az érte érkező mentőket,

hisz őket az előadás után hívták ki, és azonnal elszállították a férjem. Ő sosem tenne ilyet, ahhoz túlságosan is tiszteli a munkájukat" - mondta a nő. Hozzátette, ő otthon volt, amikor az eset történt, egyenesen a kórház sürgősségi osztályára sietett. Egyelőre nem tudni, mi volt a színművész rosszullétének oka.

"Egyelőre zajlanak az orvosi vizsgálatok, de a hétvége felé már okosabbak leszünk.

Amint tudjuk, mi a baj, el fogjuk mondani a rajongóknak is, de addig kérünk még egy kis türelmet. Laci már jobban van, viszont az állapota miatt a születésnapját a kórházban töltöttük. Nagyon jól esett neki, hogy rengetegen gondoltak rá és felköszöntötték" - mondta Kárászy Szilvia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.