Nagyon komoly műtét vár Tahi Tóth Lászlóra

Fotó: Mudra László - Origo -
agy műtét Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tahi Tóth László egy előadása közben lett rosszul, ám ő végigjátszotta a darabot. Csak azután szállították mentővel kórházba, hamarosan pedig egy rendkívül komoly beavatkozáson kell átesnie: agyérműtét vár rá.

Mentővel vitték kórházba Tahi Tóth Lászlót, miután előadása közben rosszul lett. A színművész ennek ellenére végigjátszotta a darabot, csak azután hívták ki a segítséget. Tahi Tóth László azóta is kórházban van, és ahogy az egy korábbi közleményből kiderült, egy korábbi stroke-ja állhat a probléma hátterében.

Tahi Tóth Lászlóra agyérműtét vár Fotó: Mudra László - Origo

A színművészt meg kell műteni, nem is akármilyen beavatkozás vár rá. Agyérműtétre van szüksége. Tahi Tóth László pénteken fekszik majd kés alá. Felesége, Kárászy Szilvia nyilatkozott a színész állapotáról.

"A férjem jól van, a kórházi létet férfiasan viseli, és a humora is a régi. Pénteken lesz egy agyi műtét,

bízunk benne, hogy mielőbb újra színpadra állhat" - mondta és újra megköszönt minden támogatást. "Még egyszer köszönjük a sok aggódó üzenetet és hívást, ez már önmagában fél gyógyulás volt. Kérünk mindenkit, hogy most legyenek ránk tekintettel és legyenek türelemmel a hírek tekintetében, ahogyan mi is azok vagyunk, és teljességgel a gyógyulásra koncentrálunk. Ígérem, értesítem a férjemet tisztelő és szerető közönséget, amint lesz újabb fejlemény" - mondta a Blikknek színművész felesége

Genetikai betegség miatt törpe az egész család: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170131-genetikai-betegseg-miatt-torpe-egy-csalad.htmlEgy furcsa genetika betegség miatt szinte a komplett család törpenövésű. Így néz ki Ram Raj Chauhan és a rokonai. Dr. Life--Elképesztő bőrbajban szenved a lány: 2 havonta vedlikhttp://www.life.hu/drlife/20170130-2-havonta-levalik-a-bor-a-lany-egesz-testerol.htmlHihetetlen ritka betegségben szenved a 16 éves tini. Nem gyógyítható, viszont teljesen tönkre teszi a lány és a családja életét is. Dr. LifeNorthfotoTények és tévhitek: minden, amit a depresszióról tudnod érdemeshttp://www.life.hu/drlife/20170125-tevhitek-es-a-valosag-a-depresszioval-kapcsolatban.htmlEgyre több szó esik a depresszióról, miközben még mindig nagyon keveset tudunk erről a pszichés betegségről. Most tisztába tesszük, pontosan mit is jelent, milyen tévhitek keringenek vele kapcsolatban, és mindezekből mi igaz. Dr. Life--Paola Antonini féllábú modellélt őrül meg az internethttp://www.life.hu/drlife/20170131-paola-antonini-a-mulabbal-elo-modell.htmlSokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha. Dr. LifeOrigoDurva: "Faember" betegséggel küzd a 10 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20170131-faember-betegseggel-kuzd-a-kislany.htmlEgy 10 éves kislány nagyon ijesztő és furcsa betegséggel küzd. A környezetében élők 'faembernek' hívják...Dr. Life--"Túlsúlyos lettem" – Így néz ki most Gáspár Bea: fotó!http://www.life.hu/drlife/20170130-gaspar-bea-gyozike-neje-sokat-hizott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bea asszony komoly betegséggel küzd, ami miatt jó pár kiló felszaladt rá. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.