Szívfacsaró! Kisbabájuk holttestével éltek együtt a szülők

Forrás: Facebook/Charlotte Szakacs -
betegség tragédia csecsemőhalál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakács Attila és kedvese, Charlotte kislánya súlyos kromoszóma-rendellenességgel jött a világra. A kicsi tüdeje és idegrendszere nem fejlődött ki teljesen, így a baba 4 nap után életét vesztette a kórházban. 

A szülők azonban még további két hetet halott csecsemőjükkel töltöttek az intézményben, majd a temetést megelőző 4 napra haza is vitték otthonukba a babát.

Szakács Attila és felesége, Charlotte kislánya súlyos kromoszóma-rendellenességgel született Forrás: Facebook/Charlotte Szakacs

"Tudom, ez nem mindenki számára tűnik megoldásnak. De nekünk nagyon sokat jelentett, hogy egy kis időt családként tölthettünk együtt, és megölelhettük a kislányunkat" – mesélte a 21 éves édesanya.

A szülők szerint ez a furcsa megoldás nagy segítséget jelentett nekik Forrás: Facebook/Charlotte Szakacs

A 21 éves nő azt is elmesélte, hogy az esetet követően rengeteg anya kereste fel. Elmondásuk szerint még szinte senki nem hallott ezelőtt ilyen lehetőségről, pedig sokaknak nagy segítség lett volna – írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.