A várandós Horváth Éva pajzsmirigy-alulműködéssel küzd

Forrás: Instagram/evahorvathofficial -
betegség pajzsmirigy várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva a saját blogján meséli el a terhességének történetét, ott számolt be arról is, hogy milyen betegséggel küzd. Több problémát is okozhatott ez az életében, azt is, hogy nehezen esett teherbe.

Horváth Éva tavaly decemberben jelentette be, hogy babát vár, egy gyönyörű fotóval tudatta rajongóit az elképesztő örömhírről. A gyönyörű modell már régóta szeretett volna anyuka lenni, de nem kürtölte szét egyből az örömét. Saját blogján, a horvatheva.blog.hu-n aról is mesélt, hogy miért várt a bejelentéssel, de azt is megosztotta az olvasókkal, hogy milyen betegséggel küzd.

Horváth Éva betegséggel küzd Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Horváth Éva egy szakértő segítségével derítette ki, hogy mi is lehet a baj a szervezetében. "Zsófi már régóta jelezte, hogy valami probléma van a pajzsmirigyemmel, amit én ezért vérvizsgálattal folyamatosan ellenőriztettem, de drasztikus eltérést nem találtak.

Aztán egyszer az egyik vérvizsgálat kiugró eredményt mutatott.

Megállapították, hogy a pajzsmirigyem alulműködik, ez okozza például a túlsúlyt, de a fogantatásnál is nagyon fontos szerepet játszik. Azóta szedek egyébként a pajzsmirigyem működésére ható gyógyszert. A gép az összes B-vitamin hiányát is mutatta, és sajnos a laktózt, tejfehérjét, glutént és a tartósítószereket is jelezte, annak ellenére, hogy tényleg alig bűnöztem" – írja a modell, aki ezután igyekezett minden olyan élelmiszert kiiktatni, ami a probléma forrása lehet. "Azt hiszem, ez volt az a pillanat, amikor

»bedurvultam«, és kiiktattam a testemet mérgező összes élelmiszert"

– számolt be a kismama, de hozzátette, hogy kisbabája az összes ilyen ételt imádja. "Amióta kismama vagyok, jártam Zsófinál, mert biztos voltam, hogy nagyon rosszak az eredményeim.

Úgy tűnik, a baba imádja az édességet, a finomított szénhidrátokat, amitől eddig pokolian szenvedtem.

A terhesség valahogy megváltoztatta a szervezetemet, és olyan dolgokat tudok megenni, amikre eddig rá sem bírtam nézni. Zsófit és a gépet azonban nem lehet átverni, azonnal jelezte, hogy ezekkel le kell állnom, mert a vitaminfelszívódást is gátolja, és amúgy is csak üres kalóriák, azaz semmi hasznunk nincs belőlük" – olvasható a blogon.

Gwyneth Paltrow drága vaginatojásait támadja egy ismert nőgyógyászhttp://www.life.hu/drlife/20170127-gwyneth-paltrow-vaginatojasai-haszontalanok-es-dragak-egy-nogyogyasz-szerint.htmlHatalmas port kavart a szakmai berkekben Gwyneth Paltrow és az ő vaginatojásai. A színésznő a GOOP nevű életmód-tanácsadó magazinként is használható webshopján népszerűsíti és árulja ezeket a köveket, amelyek rendszeres használata jó hatást gyakorol a női szervezetre. Egy ismert nőgyógyász azonban nyílt levélben fogalmazta meg erről az ellenvéleményét. Dr. Life--Ritka betegségek, amelyekről el sem hinnéd, hogy valóban léteznekhttp://www.life.hu/drlife/20170131-ritka-betegsegek-amelyekrol-nem-hinned-el-hogy-valoban-leteznek.htmlKrónikusak, rontják az életminőséget, akár életveszélyesek is lehetnek, szinte lehetetlen diagnosztizálni és gyógyítani őket – az egyedüli, amit egy ritka betegségben szenvedő tehet, ha megtanul együtt élni rendellenességével. Dr. LifeOrigo„Annyi pénzem sem volt, hogy pelenkát vegyek a gyereknek" – Interjú Lisa Nicholsszalhttp://www.life.hu/drlife/20170202-lisa-nichols-a-titok-sztarja-es-motivacios-eloado-exkluziv-interjuja.htmlEgykor egyedülálló anyaként állami segélyen élt, ma pedig már a világ legkeresettebb motivációs előadója és több bestseller szerzője, aki világszerte több ezer embernek segített már abban, hogy felfedezzék rejtett képességeiket, tehetségüket és lehetőségeiket. Exkluzív interjú Lisa Nicholsszal. Dr. LifeOrigoÖzvegye, Cseh Mária nem tud belenyugodni Torgyán József halálábahttp://www.life.hu/drlife/20170202-ozvegye-nem-tud-belenyugodni-torgyan-jozsef-halalaba.htmlVáratlanul hunyt el Torgyán József, felesége szerint nem volt semmi előjele annak, hogy baj van. Ugyan karácsony tájékán rosszul lett, kapott új gyógyszereket, és minden eredménye kielégítő volt. Hetente kétszer mentek orvoshoz, Cseh Mária ezért nem tud belenyugodni férje halálába. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoSzívfacsaró! Kisbabájuk holttestével éltek együtt a szülők http://www.life.hu/drlife/20170202-16-napig-elt-a-kromoszomabeteg-magyar-kisbaba.htmlSzakács Attila és kedvese, Charlotte kislánya súlyos kromoszóma-rendellenességgel jött a világra. A kicsi tüdeje és idegrendszere nem fejlődött ki teljesen, így a baba 4 nap után életét vesztette a kórházban. Dr. Life--Megszólalt Tahi Tóth László: így lett rosszul a színpadonhttp://www.life.hu/drlife/20170202-tahi-toth-laszlo-elmondta-hogyan-lett-rosszul.htmlA színpadon lett rosszul Tahi Tóth László, de csak az előadás vége után szállították kórházba. Kiderült, hogy nagy a baj: agyérműtéten kell átesnie. A színész elárulta, ő már előadás közben is érezte, hogy komoly probléma van. Dr. LifeFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.