Ezért titkolta eddig terhességét Horváth Éva

terhesség kisbaba Horváth Éva titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horvát Éva a közösségi oldalán adott hírt arról, hogy kisbabát vár. Egy karácsonyfa előtt mutatta meg gömbölyödő pocakját. Egy közeli ismerőse elárulta, hogy a modell miért titkolta eddig a nagy hírt.

Éva egyik közeli ismerőse elárulta a Blikknek, hogy a modell már régen vágyott arra, hogy anyuka legyen, így most nagy álma teljesült. Párjával, Gáborral nagyon boldogok:

"Éva már nagyon régóta vágyott arra, hogy édesanya legyen. Sokszor beszélt arról, hogy elérkezettnek látja az időt a gyermekvállalásra. Évek óta próbálkoztak, szinte mindent megtettek a kedvesével, Gáborral. Végül természetes úton esett teherbe. Szerintem jó édesanya lesz. Mindig nagyon szépen beszél a gyerekekről, jó elképzelései vannak az anyaságot illetően, és akárhányszor kisgyerek volt a társaságában, igen jól kezelte még a nehéz helyzeteket is. Keveseknek árulta el, hogy babát vár. Egyrészt babonából, másrészt nem szerette volna, ha mindenki erről beszél, ha faggatják. Szeretné megélni ezt a hatalmas boldogságot, nem is lehetne szebb a karácsonya" - mondta a névtelenséget kérő barát.

Horváth Éva kisbabát vár Forrás: Horváth Éva / Facebook


Éva párjáról, Gáborról nem sokat tudni. Annyi biztos, hogy üzletember, öt éve vannak együtt Horváth Évával. 2014-ben volt egy kisebb szünet a kapcsolatukban, de újra egymásra találtak.

A "szaranyaság" mibenléte, avagy vess számot önmagaddal, anyukám!http://www.life.hu/csalad/20161212-szaranyasag-te-milyen-anyanak-tartod-magad.htmlA jó és szar anyaságot igen keskeny határ választja el egymástól. Vannak dolgok, amiket mi hiszünk magunkról, amit mások vélnek tudni rólunk, és amit a gyermekünk érez velünk szemben. Létezik, hogy ezek mind egybevágjanak? CsaládThinkstockSzomorú hír: Elhunyt Mary Zsuzsi édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20161213-mary-zsuzsi-edesapja-varatlanul-elhunyt.htmlA halál sosem tud jókor érkezni, a család nem volt felkészülve Mary Zsuzsi édesapjának távozására. CsaládOrigoHorváth Éva kisbabát vár http://www.life.hu/csalad/20161213-horvath-evanak-kisbabaja-lesz-igy-jelentette-be-a-modell-foto.htmlA 38 éves műsorvezető a közösségi oldalán jelentette be, hogy gyermeket hord a szíve alatt. CsaládOrigoRyan Gosling ezt gondolja az apaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20161213-ryan-gosling-szinesz-ezt-gondolja-az-apasagrol.htmlRyan Gosling nem csak irtózatosan jó pasi és színész, de szuper apuka is. Mondjuk ezt mindig is tudtuk, de most be is bizonyította! CsaládOrigoKisbabát vár Jonathan Rhys Meyers és Mara Lanehttp://www.life.hu/csalad/20161213-apa-lesz-jonathan-rhys-meyers.htmlJonathan Rhys Meyers hamarosan apuka lesz: ő és menyasszonya, Mara Lane első gyermeküket várják. Család--Pink megmutatta pucér pocakját a világnakhttp://www.life.hu/csalad/20161213-pink-pucer-terhes-fotot-posztolt-az-instagramon.htmlAhhoz képest, hogy Pink egy darabig titkolta a nyilvánosság elől második terhességét, most egy pucér fotót villantott magáról az Instagramon. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.