Kulcsár Edina ijesztő betegséggel küzd

Forrás: Marton Szilvia / Origo -
betegség Kulcsár Edina amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina sokáig nem foglalkozott furcsa betegségével, pedig a tünetek már jó ideje jelentkeznek nála. Ujjai folyamatosan elfehérednek, amit eddig nem vett komolyan, de nemrég rémisztő híreket kapott: valakinek amputálni is kellett ezért az ujjait.

Nagyon ijesztő betegséggel kell megküzdenie Kulcsár Edinának. Hiába tart már nála régóta ez az állapot, csak nemrég kezdte el komolyan venni. Folyamatosan elfehérednek ugyanis az ujjai, és már a lábfején is jelentkeztek a tünetek. Különböző vizsgálatokon is átesett már, hogy kiderüljön, mennyire terjedt el szervezetében a kór.

Kulcsár Edina tart az amputációtól Forrás: Marton Szilvia / Origo

zsibbadnak és fájnak is az ujjaim. Ez most már nem játék"

mondta a Ripostnak"Valaki írta is, hogy a nagymamájának a kezén és a lábán is levágták az ujjakat. Ez nagyon megijesztett. Egyáltalán nem vagyok nyugodt. Kell, hogy legyen valamilyen megoldás"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.