Gerincdaganat miatt műtik Gidófalvy Attilát

Forrás: facebook.com/faraozenekar -
Gidófalvy Attila daganat Lord (együttes)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy törés helyén alakult ki daganatos elváltozás Gidófalvy Attilánál. A Lord zenészére műtét vár. 

Őssejt-operációt végeznek el az orvosok a zenészen, ugyanis komoly fájdalmakkal küzd, időnként a lehajolás is nehezére esik.

Gidófalvy Attila Forrás: facebook.com/faraozenekar

"Naponta próbálunk, de közben mindig beugrok egy vérvételre vagy injekciózásra a kórházba, ahol a héten csontvelőt is vettek le tőlem. A szombati buli után egy kicsit ünneplünk, utána irány a kórterem, szerdán műtenek!" - mondta el Gidófalvy, akinek az egyik csigolyája tavaly egy focimeccs alatt tört el. Az orvosok később, a sérülés helyén jóindulatú daganatos elváltozást is találtak. "Kikapták a törött csigolyámat, és helyette titánt tettek be. Most meg őssejtet ültetnek be az orvosok. Azt mondják, ezzel meghosszabbítják földi létemet, akkor mitől féljek? Jó életem volt, kihasználtam minden cseppjét" - nyilatkozta a Blikknek a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.