Koncz Gábor komoly műtétje után visszatért a színpadra

Forrás: Big Bang Media -
színpad Koncz Gábor műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színművész hosszú ideig lábadozott, ami nem is csoda, hiszen novemberben komoly műtéten esett át. Koncz Gábort gerincsérvvel operálták, így minden szerepét vissza kellett adnia. Szerencsére azonban nemrég újra színpadra állhatott, és mindent meg is tesz azért, hogy teljesen felépüljön.

Koncz Gábor hosszú lábadozás után térhetett vissza a színpadra, ugyanis műtétje miatt sokáig nem játszhatott. A színművész azonban mindent megtett azért, hogy mihamarabb felépüljön, és ennek meg is lett az eredménye. A múlt hét végén már újra a színpadon állhatott. Koncz Gábort még novemberben operálták gerincsérvvel, ezért több szerepét is vissza kellett adnia, de hamarosan talán teljesen visszatérhet.

Koncz Gábor visszatérhetett a színpadra Forrás: Big Bang Media

"Gyógytornára járok, mert vissza akarok térni az életbe, a színpadra. Sok erőt ad, hogy a társulat és a közönség visszavárt. Kerényi Imre rendező barátom azt mondta, kaptál egy új szerepkönyvet, amibe az van beleírva: Koncz Gábor, szerepe: gyógyulás. Én pedig, mint minden szerepet, ezt is komolyan veszem"árulta el a Blikknek a színművész, akit nemrég Kelemen Annával kaptak rajta: közös ügyön dolgoztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.