Gillian Anderson, az X-akták sztárja súlyos depresszióval küzd

Forrás: BBC Two -
depresszió Gillian Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 3 évtizede küzd súlyos depressziójával az X-aktákból ismert Gillian Anderson, de egészen eddig nem beszélt róla. A sorozatsztár azonban most megtörte a csendet, hogy másokon segítsen.

Egészen eddig nem beszélt súlyos depresszójáról Gillian Anderson, pedig már 34 éve küzd a betegségével. Az X-aktákból ismert színésznő megtörte a csendet, hogy másokon segítsen, ezért ír egy önsegítő könyvet is. A színésznő 14 éves kora óta szenvedett önértékelési zavarokkal, éppen ezért nagyon problémás gyerek volt.

Gillian Anderson elárulta, hogy depresszióval küzdött Forrás: BBC Two

Az iskolában is csak úgy emlegették, hogy a lány, akit egyszer le fognak tartóztatni, meg is történt. Akkoriban kezdett el terápiára járni a színésznő, ennek ellenére bajba került: letartóztatták, miután betört az iskolájába egy bál estéjén - írja a People. Gillian Anderson könyvében nagyon sok mindenről beszámolt, amiken akkoriban keresztülment. Arról is, hogy mentális zavarokkal küzdve sokszor teljesen elzárta magát a külvilágtól

"Voltak nagyon rossz időszakok az életemben. Volt olyan, hogy el sem bírtam hagyni a házat"

- mondta a színésznő, akin a meditáció rengeteget segített, de sajnos még mindig vannak gondjai. Előfordul, hogy nem emlékszik bizonyos dolgokra. Egy barátja szerint lehet, hogy diszlexiás, de a színésznő nem meri kivizsgáltatni magát, mert fél, hogy találnak valamit..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.