Egypetéjű Down-szindrómás ikrekre bukkantak – Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/© Colin McPherson, 2016T: 00 44 (0)7831 838717E: colinmcpherson@mac.com / Barcroft Media/Colin Mcpherson/Barcroft Images -
down szindróma ikerpár testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők először nem akarták megtartani a beteg lányokat, de ma már úgy gondolják: életük legjobb döntése volt a két gyermek.

Abigail és Isobel Parry egypetéjű ikrek, akik Down-szindrómával születtek. Mivel általában a Down-kóros magzatokat abortálni szokták, és az ikerterhesség eleve ritkaság, ezért nem kizárt, hogy ők az egyetlen Down-szindrómás ikerpár a világon.

"Amikor megtudtuk, hogy mindkét lányunk Down-szindrómás, nem tudtuk, mitévők legyünk. De ma már a világ minden kincséért sem cserélnénk el őket senkire" – mesélte az édesanya.

A mindennapjaik úgy telnek, mint bármelyik másik családnak. A lányok ugyanúgy napi ritmus szerint élnek, vannak barátaik, és nagy szeretet veszi őket körül, de ez nem volt ám mindig így.

Így néznek ki az 5 éves lányok Forrás: NORTHFOTO/© Colin McPherson, 2016T: 00 44 (0)7831 838717E: colinmcpherson@mac.com / Barcroft Media/Colin Mcpherson/Barcroft Images

A szülők azt is elárulták, hogy eleinte rengetegen aggódtak amiatt, hogy beteg gyerekeket nevelnek. Érkeztek negatív megjegyzések és jóslatok is a jövőjükkel kapcsolatban, de szerintük ma már mindenki látja Isobel és Abigail értékeit, akik ismerik őket – írta meg a Life News.

5 Down-szindrómás híresség, akiket csak csodálni lehet

A mai napig tartja magát a közvélekedésben az a tévhit, amely szerint a Down-kórral született gyermekek sorsa már eleve elrendeltetett, hiszen ez a születési rendellenesség súlyos szellemi fogyatékossággal jár, egész életükben ápolásra szorulnak, kisegítő iskolába járnak, és legfeljebb segédmunkások lehetnek. Íme, néhány példa arra, hogy a Down-szindrómások is ugyanolyan sokfélék, és ugyanolyan sokra vihetik, mint egészséges társaik.

Zámbó Krisztián bevallotta: elképesztően termékenyhttp://www.life.hu/drlife/20170330-zambo-krisztian-ritka-jo-nemzokepesseggel-rendelkezik.htmlZámbó Krisztián intim titkot árult el a termékenységével kapcsolatban, amit egy orvos osztott meg vele. A sztárt nagyon megdöbbentette a hír. Dr. Life--Meghalt Beyoncé rákbeteg rajongója http://www.life.hu/drlife/20170329-elhunyt-beyonce-rakos-rajongoja.htmlBeyoncé teljesítette egy haldokló rajongója kívánságát, aki nem sokkal ezután életét vesztette. Dr. LifeOrigoCsodás nő lett az egykor csúf, áll nélküli lányból: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170328-gyonyoru-no-lett-a-csunya-tinilanybol.htmlElképesztő, de az áll nélkül született lányt megműtötték, ezért már többé nem bántják a külseje miatt. Gyönyörű lány lett belőle! Dr. Life--Három lábbal született egy kisbaba - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170328-haromlabu-gyermek-szuletett-indiaban.htmlHárom lábbal született egy gyermek Indiában, akit 6 napos korában már meg is operáltak. Dr. Life--Óriási lipómával él Wang Zhixiang: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170328-durva-lipomaval-el-wang-zhixiangt.htmlElképesztő méretű zsírdaganattól szenved egy férfi. Sajnos nem tudja finanszírozni az operációt, ami segíthetne rajta. Dr. Life--Bánja drasztikus fogyását a nő: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170327-rengeteget-fogyott-a-no-de-mar-banja.htmlAz egykor boldog asszony, akkor kezdett el drasztikusan hízni, mikor a férje életét vesztette. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.