Rudolf Péternek csont akadt a torkán: meg is némulhatott volna

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
csont Rudolf Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem megfulladt Rudolf Péter, amikor újra elkezdett húst enni. Rávetette magát a csirkepaprikásra, de egy csont megakadt a torkán...

Valószínűleg soha többé nem habzsol majd Rudolf Péter, ugyanis majdnem végzetes következménye lett a lakmározásnak. Sok évnyi húsmentes táplálkozás után ugyanis egy születésnapi bulin rávetette magát a csirkepaprikásra, egy csont pedig megakadt a torkán. A színészt fuldokolva vitték el az ügyeletre, az orvos pedig nem volt a helyzet magaslatán.

Rudolf Péter imajdnem elvesztette hangját Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Én mondtam neki, hogy nagyon ijedt vagyok, mert valami a torkomra akadt, de ő csak hümmögött. Volt ott egy fehér, kopottas vitrin, az egészségügy szobraként állt ott. Egy szomorú szerszám éktelenkedett rajta, majd az orvos megszólalt, hogy hűha. Én megkérdeztem, hogy mi a baj, mire ő: na ez nem az, amivel ezt ki lehet szedni" - mesélte a történtet a KrizShow-ban a színész, aki később azt is megtudta, a hangszálai is rámehettek volna erre a balesetre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.