Kim Kardashian gyereket szeretne, pedig nem lenne szabad

Forrás: NORTHFOTO/ROL-la-Jul/X17online.com -
betegség terhesség szülés kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi híresség ismét gyermekvállaláson töri a fejét, pedig az orvosai egyértelműen megmondták: veszélyes.

A 36 éves sztár egy televíziós talkshowban vallotta be, hogy igyekszik ismét teherbe esni kedvesétől Kanye Westtől. Elárulta, hogy az orvosok már az első gyermek születése útán óva intette egy újabb terhességtől, de Kardashian a másodikat is bevállalta.

Kim Kardashian szeretne egy harmadik babát is Forrás: NORTHFOTO/ROL-la-Jul/X17online.com

Most pedig már kifejezetten megtiltották neki a várandósságot, de úgy tűnik a kétgyermekes anyát ez egyáltalán nem zavarja. A szakemberek azt tanácsolták, fogadjon fel egy béranyát, de Kim erről hallani sem akar.

"Azt szeretném, hogy a gyerekeimnek sok testvére legyen, de az orvosok szerint ez számomra már nem biztonságos" - írta meg a USMagazine.

Kim Kardashian találkozott a hasonmásával, és eléggé kiakadt!

Kim Kardashiannál eléggé kicsapta a biztosítékot, amikor a bőrgyógyászati klinikán támadta le az állítólagos legjobb barátja, aki ráadásul a kamerák kereszttüzében odavonszolta a sztár hasonmását, Kamilla Osmant is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.