Tóth Vera helyre tette a műtétjéről szóló híreszteléseket

Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera a Facebook-oldalán indított élő adást, hogy helyre tegye a róla szóló híreszteléseket. "Nem én generálom ezt..."

Mivel Tóth Verának már az ismerőseinek kellett magyarázkodnia a fogyásáról és az állítólagos műtéteiről szóló pletykák kapcsán, úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

"Én nem nyilatkozom senkinek, nem szerepelek szándékosan" – mondta Vera, aki szerint sokan félreértik az ő szerepléseit.

Állítják: Tóth Verára fájdalmas műtétek várnakhttp://www.life.hu/drlife/20170429-toth-verat-meg-kell-muteni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, igazi bomba nő lett Tóth Vera, de tudja, hogy van az éremnek egy másik oldala is. Dr. Life--Elképesztő égési sérüléseket szenvedett egy 17 hónapos gyermekhttp://www.life.hu/drlife/20170428-beszelni-es-jarni-sem-tud-az-egesi-seruleseket-szenvedett-gyerek.htmlA 17 hónapos Hunter Hall magára rántott egy lobogó vízzel teli vízforralót. Olyan komoly égési sérüléseket szenvedett, hogy sem beszélni, sem járni nem tud. Szívfacsaró! Dr. LifeOrigoByeAlex megműttette a szemét: nem hord többé szemüvegethttp://www.life.hu/drlife/20170428-byealex-megmuttette-a-szemet.htmlByeAlexet mindenki a szemüvegével együtt ismerte meg, ő most mégis megvált tőle. Hosszas tipródás után alávetette magát egy szemműtétnek, így soha többbé nem kell már viselni a pápaszemet. Dr. LifeOrigoAkár hiszed akár nem: az orrtúrás egészséges http://www.life.hu/drlife/20170428-az-orrturas-bizonyitottan-egeszseges.htmlGondolnád, hogy a gusztustalan orrbányászás egészséges? Egy hiánypótló kutatás ezt igazolja. Dr. Life--Kórházból posztolt Kiszel Tündehttp://www.life.hu/drlife/20170428-korhazbol-posztolt-kiszel-tunde-naptardiva.htmlA naptárdíva azt is elárulta, mit keres ott. Dr. Life--Így teszi tönkre az egészséged a diétás kóla http://www.life.hu/drlife/20170428-tonkreteszi-az-egeszseged-a-dietas-kola.htmlAzt eddig is tudtuk, hogy a cola tele van műanyaggal és cukorral, ami egyáltalán nem tesz jót az egészségünknek. Viszont akkor sokan fellélegeztek, mikor megjelent a light változat, pedig most kiderült, hogy az sem jobb semmivel, sőt... Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.