Szívszorító: rákos Michael Bublé 3 éves kisfia

Forrás: Instagram/Michael Buble -
Michael Bublé rák Noah Bublé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekes tökéletes élete egy pillanat alatt foszlott szerte: kisfia megbetegedett, ezért orvoshoz vitték, ahol kiderült a pusztító diagnózis. Michael Bublé 3 éves gyermeke rákos.

Michael Bublé élete nem is lehetett volna teljesebb: gyönyörű felesége van, akivel együtt nevelik édes kisfiaikat. A 3 éves Noah az idősebbik gyermek, aki rengeteg örömöt vitt a szülei életébe, vidám és erős kisfiú, ezért a szülei nem is sejthették, hogy szörnyű betegséggel küzd.

Forrás: Instagram/Michael Buble

Az énekes és családja nemrég Argentínában jártak, ahol Luisana Lopilato, vagyis Michael Bublé felesége színésznőként dolgozott. Itt kezdődtek a kisfiú rosszullétei. Azonnal orvoshoz siettek vele, ahol alaposan megvizsgálták a gyereket. Eleinte mumpszra gyanakodtak, de később kiderült, hogy sokkal rosszabb a helyzet. A 3 éves Noah rákos – írja a La Nacion. Az egyelőre nem derült ki, hogy milyen daganatról van szó, de annyi biztos, hogy a család rögtön visszarepült az Egyesült Államokba, hogy felkeressék a legjobb orvosokat. A 3 éves kisfiú nem először ijeszt rá szüleire, korábban leforrázta magát, aminek következtében testének 60 százaléka megégett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.